Otelul a pierdut, dar lupta continua

Echipa noastra de juniori a pus serioase probleme celor de la Gloria Buzau, echipa ce se bate pentru play off in seria noastra. Da, am pierdut, dar vedem atitudine, vedem lupta pe teren, vedem incercarea de a pune mingea jos si a intra in combinatii. Da, suntem mai slabi fizic decat adversarii, dar suntem o echipa. Jucatorii, spre deosebire de tur, se cunosc mult mai bine si relatiile de joc sunt formate. Daca am reusi sa tinem de acesti copii, am face o mare echipa la Galati. Ei au crescut impreuna, sunt o familie si in scurt timp vor face fata echipelor de Liga a II-a.
Otelul Galati - Gloria Buzau lupta continua
Am putut observa o imbunatatire a jocului fata de cel de la Bacau, adversarii nostri nefiind cu mult superiori fata de otelari. Cu mai multa concentrare, s-ar fi putut obtine mai mult de la aceasta partida.
Nu ne cautam scuze, insa acesti tineri sunt jucatori tehnici si terenul plin de noroi ne-a dezavantajat. Nu stim cine sunt vinovatii care au facut ca Otelul sa joace astazi pe stadionul Dunarea, dar ar trebui dechise discutiile cu cei din Combinat si rezolvat cat mai repede totul.
Pe langa atitudinea jucatorilor ne mai bucura si cea a spectatorilor. Poate nu am fost atat de multi cati ar fi trebuit sa fim, dar am avut reactia potrivita. Chiar daca ne-a durut pe toti aceasta infrangere, baietii au nevoie de sustinere si suporterii au inteles.
Bravo baietilor din teren, bravo celor ce azi au fost in tribune. Vor veni si zile mai bune.
St. Bordeianu (19 ani) – Oprea (18 ani), Maftei (19 ani), Iorgus (19 ani), Ciurea (cpt. 20 de ani) – Chiriac (18 ani), Istrate (19 ani), Blanaru (19 ani), – Sefer (15 ani), Perju (19 ani).

Otelul Galati – Gloria Buzau 0-2
Pentru buzoieni au marcat Koprindzhiyski ( min 11) si Bobe ( min 83).
Otelul Galati: St. Bordieanu – R. Oprea, Iorgus, Maftei, Ciurea – Chiriac (Manau, min. 81), I. Codreanu – Blanaru (Lepadatu, min. 85), Istrate, Sefer (Fl. Toma, min. 58) – Perju
Gloria Buzau: Sarbu – Iordache, Vartej, Vlaicu (cpt.), Agache – Dedu, Bobe, Danciu, Koprindzhiyski, Burlacu – Raduca

2 thoughts on “Otelul a pierdut, dar lupta continua

Lasă un răspuns