Otelul nu moare!

Intruniti intr-o sedinta comuna, Peluza Nord, Liga Suporterilor Galateni, Peluza Sud si Dunarea Batrana au hotarat ca Otelul Galati trebuie sa traiasca si ca vor face tot ce e in puterea lor ca acest deziderat al intregii suflari otelare sa se indeplineasca. Dovedind maturitate, toti cei prezenti au fost deacord sa renunte la lucrurile care ne dezbina si sa caute sa urmareasca doar obiectivele care ne unesc. Astfel, s-a hotarat demararea unui nou proiect care are ca finalitate readucerea echipei Otelul Galati acolo unde ii este locul, adica intre primele echipe din Romania. Suntem cu toti constienti ca nu va fi usor, ca etapele ce trebuie parcurse pot dura mult timp, insa suntem decisi sa nu abandonam lupta.Protest-suporteri-Otelul-nu-moare
Cerem ajutorul intregii comunitati otelare, pentru ca avem nevoie de fiecare suporter, din Galati, din tara sau din strainatate. Orice om in plus alaturat cauzei noastre e un castig si o dovada in plus ca e un proiect serios, cu care atat forurile fotbalistice cat si comunitatea locala poate dialoga si colabora.
Resursele necesare sunt importante, Otelul Galati avand nevoie atat de bani, dar si de timpul si disponibilitatea fiecaruia dintre noi de a munci pentru atingerea obiectivului. Trebuie sa fim cu toti constienti ca acest proiect nu e doar al celor care au fost prezenti la aceasta prima sedinta, e al tuturor celor cu sange rosu-alb-albastru, al oamenilor care au plans la infragerile Otelului si s-au bucurat la marile victorii, e al nostru, al otelarilor.
Dorim ca prin aceasta actiune sa redesteptam energiile care au dat putere clubului nostru sa reziste urgiilor timpului, sa tinem noi acum locul lui Puiu Vasilache si sa dam din nou Otelului faima de care s-a bucurat pana acum cativa ani.
Prin tot ce vom face de acum inainte, dorim ca aceasta sa fie ultima renastere a Otelului. Nimeni sa nu mai poata de unul singur sa hotarasca soarta unei echipe iubite de atat de multi suporteri. Vom pune Otelul Galati pe baze solide si vom crea un club de care sa se bucure si copii si nepotii nostri.
Dar mai mult decat orice, vom sta mandri in fata tuturor si vom arata intregii lumi ca OTELUL NU MOARE!

3 thoughts on “Otelul nu moare!

  1. „Dorim ca prin aceasta actiune sa redesteptam energiile care au dat putere clubului nostru sa reziste urgiilor timpului, sa tinem noi acum locul lui Puiu Vasilache si sa dam din nou Otelului faima de care s-a bucurat pana acum cativa ani.”

    Frumos spus. Cred ca Victor „Puiu” Vasilache ar fi fost mandru sa auda asa ceva, ca exista cineva (în speță suporterii) care sa ia greutatea de pe umerii sai si sa continue lupta supravietuirii „Otelului”.

Lasă un răspuns