Otelul nu intra in faliment

Falimentul OtelulDeocamdata Otelul nu dispare, iar societatea ce detine echipa de fotbal nu intra in faliment. Asta s-a hotarat astazi, in cadrul sedintei comitetului creditorilor FC Otelul SA. Dupa cum deja stiti, Mihail Bojinca a incercat inca de luni sa ii adune pe cei trei membri ai comitetului de creditori ai clubului Otelul, insa doar Directia Generala de Finante Bucuresti si Arcelor Mittal si-au exprimat opinia in privinta continuarii activitatii clubului pana pe 6 aprilie 2016. Deoarece cei doi creditori au avut pareri diferite in aceasta privinta, a fost nevoie de o noua convocare din partea lui Bojinca, astfel incat Primaria Galati si-a putut deasemenea exprima opinia. Deorece Arcelor Mittal si Primaria au decis continuarea activitatii clubului Otelul, aceasta va evolua pana pe 6 aprilie in Liga a II-a, creditorii motivand ca altfel echipa va fi dezafiliata si nu isi mai mai putea plati niciodata datoriile.
Jucatorii care doresc sa plece o vor putea face, insa doar sub forma de imprumut. Numai ca majoritatea jucatorilor oricum si-ar fi incheiat contractul in vara, asa ca jucatorii care pleaca nu se vor mai intoarce la Otelul.
Mihail Bojinca a vorbit cu cei din presa galateana si a lasat sa se inteleaga că se trece într-o nouă etapă a eforturilor pentru salvarea echipei, insa tot ceea ce a facut pana acum a agravat situatia clubului asa ca nu prea mai crede nimeni in minuni.

One thought on “Otelul nu intra in faliment

  1. Mihail Bojinca a vorbit cu cei din presa galateana si a lasat sa se inteleaga că se trece într-o nouă etapă a eforturilor pentru salvarea echipei, insa tot ceea ce a facut pana acum a agravat situatia clubului asa ca nu prea mai crede nimeni in minuni.

    Sunt de aceeasi parere. Omul acesta Bojinca are repertoriul alcatuit numai din minciuni, el cica salveaza echipa, dar fara sa faca nimic concret. Parerea mea.
    Care sunt Bojinca investitorii aceia posibili de care vorbeai?

Lasă un răspuns