Otelul a mai bifat un meci in campionat

Chiar daca noi, cei din jurul echipei, facem eforturi ca aceasta echipa sa continue, e nevoie de un element esential care asigura supravietuirea. Aceasta este participarea la meciuri, iar dupa plecarea in masa a jucatorilor, lasati liberi de creditori, devenise destul de improbabil ca Otelul sa mai joace in Liga a III-a. Noroc de acesti copii pe care i-am aruncat in lupta si care incearca sa isi faca treaba cat mai bine. Bineinteles ca le e greu, asa cum ne e si noua, dar dupa fiecare meci trebuie sa ne bucuram ca am mai bifat un capitol din VIATA Otelului si inca nu s-a terminat.
Inca un meci pentru Otelul
Singura noastra grija e ca acesti copii sa nu cada psihic. E greu sa te transformi dintr-o echipa ce invingea tot, intr-o echipa cu 4 infrangeri consecutive. Antrenorul Stelian Bordieanu trebuie sa aiba mare grija cu ei sa nu ii pierdem. Iar noi, suporterii, trebuie sa ii incurajam de fiecare data, sa apreciem tot ceea ce fac bine pentru Otelul si sa ii tinem cu gandul la echipa ce o reprezinta.
Putem face asta in mod individual, atunci cand dupa infrangeri, ne putem abtine de la cvomentarii rautacioase pe paginile de Facebook sau pe site-uri si in mod colectiv, umpland tribunele stadionului la meciurile de acasa. Avem puterea de a ajuta viitorul Otelului, sta in mainile noastre sa modelam echipa ce ne va aduce multe satisfactii.
Sa fim deci alaturi de acesti jucatori si de antrenorul lor, sa ii ajutam sa creasca frumos si sa reprezinte cu cinste Galatiul.

CS Balotesti – Otelul Galati 0-3
Pentru cei din Balotesti au marcat: Batfoi ( min 21 si 88) si Marciuc in minutul 67.
Balotesti: Fulga – Stelitano, D. Popa, Marciuc, Mirescu – I. Sandu, Antoche – Gojnea, C-tin. Dedu, Cl. Ionita – Batfoi
Rezerve: Iordan – A. D. Patrascu, Cl. Herea, Nita, P. Radu, Calin, Fl. Niculae
Otelul Galati: Vadeanu – R. Oprea, C. Maftei, Iorgus, Ciurea (cpt.)( min 72 Manau) – A. Bordieanu(min 61 Bordieanu), I. Codreanu – M. Blanaru, Al. Istrate, Fl. Toma – Sefer(min 81 Lepadatu).

2 thoughts on “Otelul a mai bifat un meci in campionat

Lasă un răspuns