Otelul joaca astazi un amical

Desi situatia echipei noastre este un incerta, cel mai probabil, in campionat, cei care vor intra in teren sa ne reprezinte sunt jucatorii de la echipa de juniori A, antrenata de Stelian Bordeianu, echipa ce se descurca foarte bine in campionatul organizat pentru categoria lor de varsta.Sporting Liesti Otelul derby
Daca vreti sa va familiarizati cu jucatorii, daca vreti sa ii sustineti chiar inainte de a intra in focurile luptei din liga a II-a, o puteti face astazi, de la ora 11.00 pe stadionul Siderurgistul. Jucatorii nostri urmeaza sa intalneasca o formatie de Liga a III-a, Sporting Liesti, echipa aflata pe locul 7 in liga a III-a.. Otelarii se afla pe primul locul in campionatul rezervat juniorilor A.

4 thoughts on “Otelul joaca astazi un amical

 1. Cred ca ar insemna enorm pentru moralul tinerilor nostri jucatori. Haideti sa le fim aproape si sa le aratam de ce trebuie sa lupte pentru acest club desi sunt considerati juniorii A. Acesti juniori A au facut saltul catre seniori vrand, nevrand fortati de imprejurari, dar ei trebuie sa lupte mult mai mult pentru ca acum vor evolua pentru echipa mare a clubului si cred ca asta a fost un obiectiv, un vis pentru multi dintre acesti juniori, pentru ca sa nu uitam ca ei erau componenti ai lotului de juniori a clubului „Otelul”. Probabil ca ei visau ca la un moment dat sa ajunga sa evolueze pentru echipa mare a „Otelului” si iata ca visul, dorinta lor s-a indeplinit mult mai devreme. Ei trebuie sustinuti, trebuie incurajati la fiecare pas, acum mai mult ca oricand, chiar si in meciurile amicale, suporterii aratandu-le ca nu sunt singuri si ca acest club nu a fost parasit de suporteri.

 2. Sa ne informati si pe noi cei care nu suntem in tara despre rezultatul meciului, despre evolutia jucatorilor si mai ales cine sunt cei care au reprezentat in teren Otelul, cei care mai joaca inca sub tricoul F.C. Otelul Galati.

 3. Dar mai spera cineva ca Otelul sa mai faca fata situatiei actuale in liga 2? Mai spera cineva ca Otelul nu va fi falimentata? Pe ce va bazati? Si sa nu spuneti ca va bazati pe marea adunare nationala si internationala a sporterilor ca nu mai tine asta atata timp cat club inca e impins spre disparitie de catre unii, clubul fiind inca pe drumul falimentului, iar aceasta mare a suporterilor otelari nu poate face nimic pentru a salva clubul. Exista forte oculte care lucreaza la matrasirea acestui club.
  Succes Otelului mai departe, daca va mai exista un Otelul.

 4. Ghinea Robert:
  Sa ne informati si pe noi cei care nu suntem in tara despre rezultatul meciului, despre evolutia jucatorilor si mai ales cine sunt cei care au reprezentat in teren Otelul, cei care mai joaca inca sub tricoul F.C. Otelul Galati.

  Juniori A Oţelul Galaţi – Sporting Lieşti 1-1

  E nenorocire toata situatia in care se afla clubul. Nu a mai ramas mai nimeni in lotul Oţelul, decat cativa jucatori. Clubul nu cred ca mai are nicio sansa si Bojinca de aceea tace pentru ca el probabil lucreaza la acest faliment.

Lasă un răspuns