Otelul Galati – Rapid Bucuresti se joaca in nocturna

Partida dintre Otelul Galati si Rapid Bucuresti se va disputa maine de la ora 18.00. E o partida importanta pentru noi toti, Otelul intalnind o veche rivala din Liga I, dar si pentru faptul ca cel mai probabil va fi ultimul meci al echipei noastre din acest sezon.
Nocturna Otelul
Pentru eforturile depuse de copiii nostri in meciurile din aceste retur, meritau un astfel de meci, in nocturna si televizat. Asteptam cat mai multa lume la stadion, pentru a arata inca odata cine este Otelul si de ce aceasta echipaconteaza atat de mult pentru galatenii ce sunt mandri de orasul lor.
Antrenorul Stelian Bordieanu a declarat pentru Viata Libera ca e bucuros pentru ca elevii sai au primit un astfel de „premiu”.
“Baietii meritau din plin sa aiba un meci in nocturna, chiar televizat, si merita sa joace cu tribune cat mai populate, sa fie incurajati pana la ultima secunda. Ii rog pe toti cei care au trait clipe de fericire pe acest stadion sa vina la acest meci. Speram sa ne ridicam la nivelul adversarului si sa iesim la final cu capul sus din teren, mandri de tot am facut pentru Otelul Galati”

One thought on “Otelul Galati – Rapid Bucuresti se joaca in nocturna

  1. Pentru eforturile depuse de copiii nostri in meciurile din aceste retur, meritau un astfel de meci, in nocturna si televizat. Asteptam cat mai multa lume la stadion, pentru a arata inca odata cine este Otelul si de ce aceasta echipaconteaza atat de mult pentru galatenii ce sunt mandri de orasul lor.

    Nu stiu daca vom vedea foarte multa lume in tribunele stadionului Otelul la ultimul meci al „Otelului” din acest sezon, dar m-as bucura enorm sa fiu alaturi in tribune langa o mare ros-alb-albastra de suporteri ce aclama frenetic niste copii care au facut totul pentru ca acest club sa nu dispara. Sa speram totusi ca va veni lumea la meci. Macar din respect pentru acesti copii care nu s-au dat la o parte din a incerca sa salveze „Otelul”.

    Fiti alaturi de copiii „Otelului”. Ei merita un meci disputat in nocturna si cu stadionul plin. Nu le refuzati asta.

Lasă un răspuns