Otelul Galati – ACS Berceni, azi de la 15.00

O noua incercare pentru tinerii nostri, astazi in campionatul Ligii a II-a. Otelul Galati va primi vizita celor de la ACS Berceni, echipa cu mai multa putere financiara si deci cu jucatori mai experimentati. Din pacate se joaca pe acelasi teren execrabil de pe Dunarea, teren ce face si mai grea misiunea tinerilor nostir jucatori. Desi e acelasi teren pentru ambele echipa, avantajat e lotul care are in componenta sa jucatori mai puternici.

Singurul avantaj al acestor tineri jucatori suntem noi, suporterii echipei. Toti cei care pot veni astazi la meci, sunt rugati sa ajunga la stadion. E nevoie de fiecare dintre suporteri, pentru ca acesti copii trebuie sa vada pentru cine lupta si pentru cine merita sa se sacrifice in teren. Ei nu sunt singuri in aceasta lupta, au alaturi un oras intreg, un oras ce trebuie sa isi recapete mandria locala.
Evolutiile tot mai bune ale jucatorilor nostri in cele doua meciuri de pana acum ne dau speranta ca se poate chiar mai mult decat pana acum. Putem obtine victorii si ce sentiment fantastic am trai daca acesti copii vor invinge echipe mult mai experimentate ca a noastra. Trebuie sa credem in ei, pentru ca valoare au. Au demonstrat acest lucru in campionatul dedicat categoriei lor de varsta, unde nu au prea avut adversar.
Au nevoie doar de o perioada de adaptare la noile conditii, insa cu noi alaturi in tribuna, ghidati de Stelian Bordieanu de pe banca, chiar pot face minuni. S-a vazut cu Gloria Buzau ca au nevoie doar de timp pentru a deveni ceea ce dorim de la ei.
Veniti deci la meci pentru a investi in viitorul Otelului si chiar in viitorul Galatiului.

Lasă un răspuns