Otelul Galati – ACS Berceni 0-2

Din pacate, Otelul nu a reusit nici de data aceasta mai mult decat in ultima partida disputata la Galati si a pierdut din nou cu scorul de 0-2, in fata celor de la ACS Berceni, echipa ce se lupta pentru un loc in play off. Terenul si-a spus din nou cuvantul asupra evolutiei jucatorilor otelari, care nu s-au descurcat bine pe o suprafata imbibata cu apa. Vremea nu a tinut deloc cu noi, ploaia mocaneasca nefacand altceva decat sa ingreuneze si mai mult stabilitatea celor din teren. A fost un meci fara istoric, in care cei de la Berceni au profitat de greselile din aparare ale tinerilor nostri jucatori si au marcat la singurele faze importante pe care le-au avut.
Otelul Galati - ACS Berceni
E clar ca trebuie facut ceva ca jucatorii Otelului sa revina pe terenul pe care alte zeci de generatii si-au desfasurat activitatea. Asa cum pana acum s-a implicat primarul Marius Stan si in tur am putut juca pe stadionul Otelul, acelasi lucru trebuie sa se intample si aucm. Stim ca stadionul Dunarea va intra intr-un amplu proces de modernizare, dar pana atunci, copiii Otelului au nevoie de un nou ajutor. Probabil ca, in calitate de presedinte al clubului Otelul, Marius Stan i-a cunoscut macar partial pe actualii jucatori din lotul nostru si de aceea trebuie sa se sensibilizeze la nevoile lor si ale noastre, ale suporterilor. A continua sa jucam pe stadionul Dunarea e egal cu obtinerea de rezultate negative pana la sfarsitul campionatului. Nu stim daca Bojinca s-a implicat in vreun fel in solutionarea acestei probleme, dar credem ca acest om are nevoie de a fi fortat sa lucreze pentru Otelul. O implicare a autoritatilor locale e probabil cel mai bun stimulent pentru toata lumea.
Otelul are nevoie de ajutor, copiii Otelului au nevoie de sprijin. Aude cineva strigatul nostru?

Otelul – ACS Berceni 2-0
Pentru Berceni au marcat Dobre ( min 34) si Fasie ( min 50).
Oţelul: Şt. Bordieanu – R. Oprea, C. Maftei, Iorguş, Ciurea (cpt.) – I. Chiriac, I. Codreanu – Blănaru(min 84 Manau), Istrate, Fl. Toma( min 78 A. Bordieanu) – Perju ( min 60 Sefer)
Berceni: Stoian – Cr. Cristea (min 80 Stavarache), E. Nicu (cpt.), A. Radu (min 73 Ettien), C. Mihai, Lazăr, Fâşie, M. Rusu, L. Dobre ( min 66 Cana), Neagu, Al. Radu

5 thoughts on “Otelul Galati – ACS Berceni 0-2

 1. Nu stim daca Bojinca s-a implicat in vreun fel in solutionarea acestei probleme, dar credem ca acest om are nevoie de a fi fortat sa lucreze pentru Otelul.

  Vorbiti de Bojinca precum vorbiti de cele sfinte. Acest om nu lucreaza in beneficiul, in favoarea clubului sub nicio forma. El joaca in echipa adversa.

  Otelul – ACS Berceni 2-0

  Nimic nou…inca un esec. Mergem mai departe.

 2. /Stim ca stadionul Dunarea va intra intr-un amplu proces de modernizare/

  Dar de unde stiti voi ca stadionul Dunarea va intra intr-un amplu proces de modernizare? Nu credeti ca va hazardati cand afirmati acest lucru? Pe ce va bazati? Ce argumente aveti sa sustineti aceasta afirmatie, aceasta ipoteza? Ceea ce afirmati sunt doar vorbe-n vant. Ce informatii aveti ca sa sustineti aceasta afirmatie? Daca va bazati doar pe promisiunea electorala facuta in 2012 cred ca va obositi gura de pomana, ca aceasta promisiune electorala nu cred ca se va mai realiza, nici in al 12-lea ceas. Cand sa se mai realizeze? Asta cred eu.

  /Stim ca stadionul Dunarea va intra intr-un amplu proces de modernizare/

  Ma faceti sa rad. Cred ca vorbiti povesti.

 3. Valeriu,

  Să iti spun pe ce ma bazez.
  Vizual:pe dunele de zgură dun jurul terenului.
  Mă bazez apoi pe faptul ca Tofan a declarat in nenumarate randuri ca incep lucrarile.
  Mă bazez pe faptul ca cei de la atletism stiu ca li se va face o super pista in jurul terenului, pista care nu a mai fost reparat de zeci de ani.

 4. Ionut Necula,

  Daca am inteles bine la ce se referea Valeriu cred ca am sa sustin parerea lui Valeriu, asa ca scuza-ma Ionut daca nu sustin parerea ta. Scuza-ma daca nu ma emotionez pentru o basculanta cu zgura turnata pe stadionul Dunarea cand eu imi aduc bine aminte ca Stan a promis demolarea actualului stadion Dunarea si construirea unuia nou cu tribunele aproape de terenul de joc (deci pista de alergare nu are ce cauta aici). O ampla modernizare nu inseamna sa pui o lopata de zgura. Da, poate ai sa spui ca e o etapizare, dar cand alte stadioane nu mai incorporeaza piste de alergare in stadioanele lor moderne, iar la noi s-a promis un stadion cu tribunele aproape de terenul de joc atunci noi de ce am mai pastra pista de alergare? Parca Stan a promis un stadion Dunarea nou fara pista de alergare ci cu tribunele aproape de gazon. La Craiova se construieste un stadion nou fara pista de alergare, iar pentru pista de alergare se construieste separat un alt stadion. La noi se momeste lumea cu un morman de zgura aruncat pe stadionul Dunarea? Nici din punctul meu de vedere asta nu e considerata o ampla modernizare.

 5. „Stim ca stadionul Dunarea va intra intr-un amplu proces de modernizare”

  Amplu proces de modernizare a stadionului Dunarea ar presupune demolarea actualei epave de stadion si construirea unui nou stadion asa cum s-a promis galatenilor. Amplu proces de modernizare a unui stadion nu inseamna sa vii tu cel care a promis noul stadion, sa spui acum ca refaci doar gazonul. Asta nu e amplu proces de modernizare.

  Dar nu inteleg de ce ne mai uscam gura de pomana ca si asa nu se mai face nimic. Nu va mai uscati gura de pomana. Dar apropo de remarca lui GeorgeE, sa stii si tu George ca la altii, de exemplu la Craiova in curand se va da in folosinta stadionul, iar la noi presimt ca deabia se va promite din nou constructia acelui nou stadion.

Lasă un răspuns