Otelul face spectacol pentru voi

Otelul a trezi Galatiul
Inca o patida superba reusita de acesti minunati baieti antrenati de Stelian Bordieanu. S-a terminat 20-1, un scor care spune multe despre puterea echipei in acest moment si despre faptul ca locul ei e cu mult mai sus. Jucatorii fac spectacol, marcheaza goluri, joaca pentru publicul din tribune si sunt apreciati de toti cei prezenti. Pentru prima data dupa mult timp, publicul galatean iubitor de fotbal are ce vedea. E greu sa credem ca toate meciurile se vor termina cu scoruri de acest gen, dar e clar ca echipa e cu mult peste nivelul Ligii a IV-a. Cei care vin la meciuri se indragostesc iremediabil de aceasta echipa ce e construita pentru a fi placuta ochiului. Cei care inca nu au ajuns la un meci al Otelului trebuie neaparat sa o faca pentru ca pierd multe momente superbe, multe faze spectaculoase si am putea spune chiar momente istorice. Toti suporterii din tribune vor putea spune cu mandrie ” Copile, cand mergeam eu la meciurile Otelului in Liga a IV-a”, iar nepotii se vor uita cu invidie la ei. Orice meci e unic si cel mai probabil nu se va mai repeta, atat din punct de vedere al adversarului cat si al exprimarii in teren sau al scorului. Poate unii dintre noi au prins Otelul anilor 80, dar sunt foarte putini care se pot lauda cu prezente la meciurile echipei dinainte de aceasta perioada. Restul, mai tineri, se pot multumi doar sa asculte de la cei cu experienta despre aceste perioade ” de demult”. Acum insa putem trai cu totii atmosfera de inceput la o echipa, pentru ca Otelul a luat-o din nou de la zero, incercand sa urce scara pana in Liga I. E o perioada cu o savoare deosebita ce meria traita de toata lumea, insa e momentul sa veniti cu toti la stadion pentru ca e va trece foarte repede. Nu lasati sa mai treaca inca un meci fara sa ajungeti la stadion. Cel mai bun moment de a vedea Otelul Galati la treaba este chiar sambata aceasta de la ora 16, cand echipa noastra evolueaza din nou acasa, pe Siderurgistul.
Pe langa spectacolul din teren, trebuie neaparat sa veniti sa vedeti si atmosfera din tribune. De la galeria care canta tot meciul si pana la copii de cativa ani care se bucura atunci cand parintii le dau voie sa bage un ban in cutia de donatii, totul pare cateodata ireal, cand ne gandim la ultimele sezoane din perioada Adamescu la Otelul. Toti ne bucuram de fotbal si de ceea ce inseamna Suporter Club Otelul Galati.
Voi, cei ce cititi aceste randuri nu trebuie sa ne credeti pe cuvant, veniti la un singur meci al Otelului, unul singur si veti vedea de ce e capabila aceasta intreaga miscare creata in jurul echipei. Locul vostru alaturi de echipa e inca neocupat. Spectacolul este pentru voi.

One thought on “Otelul face spectacol pentru voi

  1. Voi fi acolo!Nu va faceti griji!Sper ca Otelul sa ajungă unde îi e locul!În Liga I!Succes fotbaliștilor Otelului si lui Stelian Bordeianu,dar mai ales galeriei!

Lasă un răspuns