Otelul e in mainile tale

Proiectul suporterilor echipei Otelul Galati de a renaste cel mai puternic brand din fotbal din aceasta parte de tara este un proiect ambitios si de lunga durata. Toti cei care au s-au angajat in aceasta constructie migaloasa si-au pus la dispozitia intregii comunitati toate cunostintele, banii si timpul lor. Si nu se plange niciunul. Totusi asteptam mai mult de la Galati si galateni.
Reunirea lotului Otelul Galati
Ne bucuram ca vin la meciuri destul de multi, dar asteptam ca Siderurgistul sa devina neincapator. Sa ne amintim cu toti de cei 6-7000 de spectatori ce veneau constant la meciurile Otelului in Liga I. Acei oameni nu veneau cand s-a luat titlul, ci la orice meci. Pe toti acestia trebuie sa ii reinvatam sa vina la meciuri. Si avem cu ce sa ii convingem. Echipa joaca foarte bine, Bordieanu facand cu adevarat ceea ce a promis. Se marcheaza goluri frumoase, ceea ce isi doreste sa vada orice spectator. Deasemenea, in tribune e o atmosfera electrizanta, ca in vremurile bune. E pacat sa stai acasa cand in oras se intampla un astfel de eveniment. Oamenii din teren merita sa joace cu mii de spectatori care sa ii incurajeze. Ora meciului, 17.00, este bine pozitionata, nici prea devreme pentru cei ce muncesc sambata, nici prea tarziu ca sa incurce vreun plan facut pentru weekend. Iar faptul ca dupa ultima partida de acasa toti au plecat cu zambetul pe buze dovedeste ca lumea s-a simtit excelent la meci.
Sa nu uitam de urnele pentru donatii. Ele sunt vitale pentru viata echipei si vor fi prezente si la partida de sambata. Ultima oara s-au strans 3500 de lei, un inceput bun dar foarte putin pentru cheltuielile zilnice ale echipei. Potential exista si speram sa ii convingem pe toti cei prezenti pe stadion sa dea cativa lei. Sunt spectatori care baga in cutie si cate 100 de lei si le multumim, dar sunt si oameni care poate ca inca nu au incredere in proiect si refuza sa doneze. Pe acestia trebuie sa ii convingem de rolul lor vital in viata echipei. Orice leu in plus ajuta echipa, orice ajutor e foarte apreciat de noi toti. Repetam pana va intelege si ultimul galatean, Otelul suntem noi, locuitorii acestui oras. Daca proiectul merge bine se va spune ca galatenii au reusit un miracol. Nu Stelian Bordieanu, nu Sorin Haraga sau vreun jucator din teren. Otelul e imaginea noastra in Romania, e unul din singurele motive de mandrie pe care le mai avem. Cutia de donatii e un mod prin care aratati ca va pasa si mai mult de atat, ca vreti fotbal in Galati.
Trebuie sa reamintim si de socios, pentru ca inca nu am ajuns la un numar impresionant. Mai sunt inca destui oameni care nu au facut pasul spre echipa si nu fac parte din aceasta miscare. Ii asteptam pe toti langa noi, pentru ca acest club e facut pentru toti. In alte orase mari ale Europei, a fi socios e o onoare pentru suporteri si aceasta onoare e transmisa mai departe si copiilor sau nepotilor. Pentru prima data in aceasta parte de tara se face ceva care implica toata comunitatea. Avem sansa sa detinem o echipa de fotbal, avem sansa ca vocea noastra sa fie ascultata. Sa nu lasam sa piara aceasta ocazie, sa nu lasam iar ca cei „mari” sa hotarasca ce ne place, ce trebuie sa sustinem si ce sa iubim. Inscrieti-va in SC Otelul Galati, va costa doar 200 de lei pe an, dar satisfactia e enorma

One thought on “Otelul e in mainile tale

  1. Candva veneau constant la meciurile echipei 7000 de suporteri, acum…s-au cam pierdut pe drum, dar isi vor regasi ei calea pe parcurs, odata cu trecerea timpului dorul de Otelul Galati ii va aduce acasa.

Lasă un răspuns