Otelul are nevoie de tine acum!

De-a lungul timpului, de cand suntem suporterii acestei echipe furmoase, au fost ocazii destule sa ne aratam dragostea pentru ea. Fie in deplasari, fie cumparand abonamente sau bilete la meciuri, fie cumparand produse promotionale.Unii au facut-o, altii mai putin, din diverse cauze.
Bani Otelul Galati
A sosit insa clipa in care aceasta echipa are nevoie de toti. Indiferent ca sunteti tanar elev sau pensionar, nu mai exista timp de scuze. Fie facem ceva si reusim sa readucem echipa in prim planul fotbalului romanesc, fie Otelul Galati va muri.
Au tot fost piedici, ba s-a pierdut chitanta, ba se misca greu tribunalul, ba nu aveam cont. Acum toate aceste oprelisti nu mai exista. Daca ati iubit vreodata aceasta echipa, acum e momentul sa faceti ceva si sa demonstrati asta. Nu va veni niciun investitor misterios si nici nu vor aparea bani din cer. Doar noi, suporterii, trebuie sa strangem randurile si ajutam financiar clubul. Exista cativa suporteri inimosi care se straduiesc sa asigure interimatul pana la prima Adunare Generala, care isi rup din timpul liber si isi pun la dispozitie cunostiintele din diverse domenii. Exista Stelian Bordieanu si Sorin Haraga care incearca sa incropeasca o echipa cu care sa incepem campionatul. Dar fara bani, toate aceste eforturi sunt inutile.
Vom repeta pana cand toti vor fi constienti de asta, 200 de lei pe an inseamna 17 lei pe luna, cat un pachet de tigari. Aveti posibilitatea sa salvati Otelul Galati dand un pachet de tigari pe luna, asa ca nici macar nu e scump. Important e sa fim cat mai multi. Puterea va sta in numarul suporterilor.
Cei care deja au dat bani nu trebuie sa isi considere misiunea terminata. Ei ii pot convinge si pe restul prietenilor din jur, pentru ca au deja argumente (care in primul rand i-au convins pe ei). Promovarea din gura in gura a echipei e cea mai puternica forma de promovare, mai impotanta decat orice stire de pe un site. De aceea va rugam sa spuneti tuturor ce inseamna aceasta echipa.
Deocamdata situatia financiara nu e roza si credem ca asta nu trebuie ascunsa. Banii necesari pentru supravietuire nu sunt in acest moment. Nu trebuie sa lasam ca vor veni altii sa dea acum si noi sa dam mai tarziu, pentru ca nu exista altii. Suntem doar noi, cei cativa care credem cu tarie ca aceasta echipa trebuie sa existe. Noi, si doar noi, vom da acesti bani.
Cheltuielile sunt mari si fara implicarea noastra, echipa nu va supravietui.
E nevoie de bani pentru Otelul si e nevoie de ei acum. E nevoie de pretul unui pachet de tigari pe luna ca Otelul sa supravietuiasca.

2 thoughts on “Otelul are nevoie de tine acum!

Lasă un răspuns