Otelul are cea mai mare datorie la firma lui Adamescu

Update: In acest moment Astra Asigurari este in faliment, din decembrie, iar Adamescu nu mai are nicio putere asupra acestei firme. Cel care doreste sa obtina banii de la Otelul este lichidatorul judiciar KPMG Restructuring SPRL, cel care a descoperit aceasta datorie facuta din jongleriile financiare ale lui Adamescu.

Odata cu sedinta de astazi a Adunarii Creditorilor, am aflat si catre cine mai are datorii Otelul, sau cel putin o mare parte din datorii. Desi ne-am fi asteptat ca Otelul sa aiba datoriile cele mai mari catre fostii jucatori si antrenori, se pare ca nu e chiar asa. Potrivit Procesului Verbal al sedintei Adunarii Creditorilor, cea mai mare datorie pe care o are clubul nostru este datoria la una din firmele lui Dan Adamescu.
Dan Adamescu vinde
Astfel, cea mai mare parte a datoriilor curente ale echipei Otelul Galati sunt catre Societatea Asigurare-Reasigurare Astra SA ce detine 45,16117% din totalul creantelor inscrise la masa credala. Astfel, Otelul are aproape de jumatate din datoriile actuale catre o firma apartinand lui Dan Adamescu, acelasi om care detine si echipa noastra. Nu-i asa ca e foarte interesant?
Tot din acest proces verbal mai gasim si alti creditori si aflam cat le datoreaza clubul nostru.
DGRFP Bucuresti detine un procent de 13.12% din totalul creantelor garantate la care se mai adauga si 3.84% din totalul creantelor bugetare.
Primaria Municipiului Galati detine un procent de 0.36% din totalul creantelor inscrise la masa credala.
Si ultimul creditor, ArcelorMittal Galati SA detine un procent de 7.0468% din totalul creantelor inscrise la masa credala.
Stim sigur ca datoria Otelului catre Adamescu nu e morala, insa ar trebui ca organele statului sa verifice daca e legala o atfel de datorie.

One thought on “Otelul are cea mai mare datorie la firma lui Adamescu

  1. Otelul are cea mai mare datorie la firma lui Adamescu

    Va mira? Nu v-ati facut o parere deja, nu v-ati dat seama pana acum ce fel de om este asta? Daca il putem numi om. Si ce datorii putea avea Otelul la Astra Asigurari cand defapt se spunea ca adamescu a sustras bani din contul clubului pe niste polite de asigurari fictive?

Lasă un răspuns