Otelul are bani de deplasare, se joaca partida cu SC Bacau

In sfarsit s-a ridicat incertitudinea privitoare la meciul Otelului de la Bacau. Aseara, conform cotidianului Viata Libera, administratorul Mihail Bojinca i-a anuntat pe toti cei de la club ca a facut rost de banii necesari pentru a face deplasarea la Bacau.
SC Bacau - Otelul Galati
Imediat ce au primit aceasta veste, cei de la club s-au pus pe treaba. Antrenorul jucatorilor de la lotul de juniori A, Stelian Bordieanu, si-a anuntat elevii ca urmeaza sa joace ei pentru Otelul in Liga a 2-a. Totodata cei care inca nu isi facusera vizita medicala, au reusit sa ideplineasca si aceasta formalitate iar un reprezentant al clubului a plecat la Bucuresti pentru a viza legitimatiile jucatorilor la Federatia Romana de Fotbal.
Deplasarea jucatorilor se va face in dimineata partidei SC Bacau – Otelul Galati, partida programata sambata la ora 11.00.
Otelul continua astfel sa se incapataneze sa traiasca. Poate ca si noi suporterii trebuie sa reicepem sa credem in ACEASTA echipa.

One thought on “Otelul are bani de deplasare, se joaca partida cu SC Bacau

  1. Doamne ajuta!!!
    Sa speram ca tot raul spre bine…desi e prea de tot sa ne entuziasmam peste masura pentru atata lucru, ca ne putem prezenta la un meci. Deci va dati seama in ce hal a ajuns acest club? Bojinca ar face bine sa lucreze la o metoda, la o solutie, la o modalitate prin care sa dea clubul unor investitori locali, unor oameni ce iubesc acest club, unor oameni ce vor sa ajute clubul acesta sa continue sa existe. Nu se mai poate cu taraita. Pustii ce vor reprezenta „Otelul” in meciul de la Bacau (si nu numai) ar trebui sa joace dezinvolt in acest meci, iar Florea ar trebui sa le sublinieze acelor copii faptul ca si daca vor pierde nu le va imputa nimeni nimic, nu ii va dojeni nimeni, pentru ca sunt precum niste copii aruncati in cusca cu lei. Li se cere ceva ce nici macar echipa de seniori nu o putea face cu usurinta, sa joace in culorile „Otelului”, in niste conditii inumane, de neconceput, fara bani, fara orizont, fara viitor.

    Daniel Florea ar trebui sa le spuna acestor copii, inainte de fiecare meci, sa joace doar pentru bucuria de a juca fotbal, mai ales ca vor evolua sub culorile unui club de fotbal profesionist (nu unul de amatori) si sa o faca fara ca ei sa se gandeasca la presiunea rezultatului meciului.

    Noi, suporterii otelari, si asa suntem mandri de ei, mandri de acesti copii care se vor stradui, care practic se vor chinui sa tina „Otelul” pe linia de plutire. Ei oricum inca de la aceasta frageda varsta si-au castigat locul de eroi in sufletele suporterilor otelari, pentru ca desi ar fi putut foarte simplu sa se dea la o parte, sa spuna ca nu putem, nu putem ajuta „Otelul” ca suntem inca prea cruzi pentru lupta de la nivelul seniorilor, au acceptat fara sa clipeasca in a incerca sa tina „Otelul” viu.

    Si sper totusi ca si Galatiul, cu mic cu mare macar isi va face simtita prezenta in tribunele stadionului Otelul, la fiecare partida ce se va juca pe teren propriu, incurajand din tribune acesti copii, ce au nevoie de incurajare mai mult ca oricand, pentru ca ce a facut orasul acesta este rusinooooooooos – nu trimiti copiii la razboi, sa lupte in locul tau. Daca fiecare agent economic ce are afaceri in Galati ar fi intors Galatiului, ar fi pus mana de la mana si ar fi luat clubul din mainile unor profitori, poate ca acum am fi avut o echipa de seniori care sa joace in tricoul „Otelului” si nu o echipa de juniori intr-o lume a dinozaurilor. Clubul ascesta a dus numele de Galati pe Old Trafford din Manchester, pe Stadio da Luz din Lisabona, a facut cunoscut in Europa acest oras, mai mult decat au facut-o multi altii la un loc, atat cat a putut acest club mic, iar unii asa-zisi afaceristi locali nu schiteaza nici macar un sentiment la gandul ca acest club ar putea disparea.

Lasă un răspuns