Otelul a dat-o in judecata pe Cristiana Valmas

Dupa cum stiti, problema bazei Ancora a lovit direct in tot ce inseamna functionarea normala a activitatii clubului Otelul, atat la nivel de echipa mare, dar si de copii si juniori. Baza Ancora era una dintre cele mai moderne baze pentru copii si juniori din tara, iar decizia instantei, ciudata de altfel, a facut ca o parte din teren sa fie retrocedata catre Cristiana Valmas.

Aceasta, imediat ce a avut decizia instantei si-a construit un gard ce trece direct peste terenul de joc, distrugand astfel un gazon ce rivalizeaza cu oricare stadion din tara. Decizia instantei este una ciudata, avand in vedere ca astfel se distruge o baza sportiva, ceea ce vine in contradictie cu alte legi ce nu dau voie ca unei baze sportive sa i se schimbe destinatia.
Otelul are in acest moment mai multe procese cu Valmas Cristiana, fiecare avand ca obiect baza sportiva Ancora.
Dosarul nr. 15763/233/2015 inregistrat pe rolul Judecatoriei Galati, are ca obiect – contestatie la executare – privind punerea in posesie a intimatei Valmas Elisabeta a suprafetei de teren de 1928 mp din terenul – stadion Ancora.
Dosarul nr. 18020/233/2015 inregistrat pe rolul Judecatoriei Galati, are ca obiect – obligatia de a face – formulata de reclamanta Valmas Elisabeth Cristiana impotriva FC Otelul SA. Reclamanta solicita demolarea tribunelor stadionului, tribune aflate partial pe terenul retrocedat.
Dosarul nr. 21230/233/2015 inregistrat pe rolul Judecatoriei Galati, are ca obiect – actiune in constatarea superficiei – formulata de reclamanta FC Otelul SA impotriva paratei Valmas Elisabeth Cristiana.

2 thoughts on “Otelul a dat-o in judecata pe Cristiana Valmas

  1. Mare scofala. Dupa ce au stricat gazonul si cine stie ce altceva au mai daramat pe acolo s-au trezit si cei de la Otelul.

  2. Asta-i Romania…tara tuturor posibilitatilor. Cand legea pentru unii e facultativa, totul o ia razna in societatea romaneasca. Terenul de la Ancora era o baza sportiva si avea castig de cauza in fata oricarui proprietar de teren, dar la noi unii se sterg cu legea intr-un loc si asta e dezamagitor, daca nu chiar revoltator.

Lasă un răspuns