Otelul a castigat un titlu curat

Acest articol vine ca o reactie impotriva unor comentarii periculoase, comentarii ce au sugerat ca titlul Otelului din 2011 este castigat in urma unor blaturi. Am mai auzit povestea, insa pana acum venea de la tot felul de indivizi fara legatura cu Otelul Galati. Acuzatiile au pornit de la Marian Iancu si Adrian Porumboiu si de la doua echipe Politehnica Timisoara si FC Vaslui. Intre timp unul dintre ei este in puscarie iar celalalt este acuzat ca si-a distrus echipa, prin tot felul de metode ilegale. Pentru mai multe detalii click AICI.
Otelul Galati campioana Romaniei 2011
Politehnica Timisoara si FC Vaslui nu mai exista tot din „bunavointa” patronilor lor. Deci cei doi nu sunt tocmai modele de urmat, insa semintele otravite plantate de ei atunci au inceput sa dea roade acum.
Durerea noastra e ca intre timp discursul celor doi a inceput sa fie preluat de suporteri galateni, ceea ce poate fi periculos. Din dorinta unora de a-l acuza pe Marius Stan de toate relele din lumea asta, au inceput sa loveasca in cea mai mare realizare a clubului nostru din istorie. Argumentele le-am mai auzit noi si sunt la fel de idioate ca atunci, insa de fiecare data trebuie dat un raspuns. De la partida cu CFR Cluj, pana la meciul nejucat cu Pandurii, argumentele astea ne sunt repetate. Raspunsurile sunt aceleasi ca si atunci, insa diferenta e ca atunci vorbeam cu dusmanii, acum trebuie sa raspundem celor care se numesc otelari ca si noi, ceea ce face discutia mai grea. E deranjant si chiar frustrant ca galatenii sa acuze ca Otelul a facut blaturi pentru a castiga titluri. Chiar daca sunt foarte putini deocamdata, trebuie convinsi ca merg pe drumuri gresite. Pe principiul „o minciuna repetata la nesfarsit devine adevar”, a spune de multe ori ca Otelul a facut blaturi pentru titluri poate fi crezut la un moment dat si de altii care nu fusesera atinsi de aceasta boala.
Exista insa un paradox la acesti suporteri. Desi spun ca Otelul a facut blaturi, totusi se considera inca otelari. Nu poti sustine ceva, daca totusi crezi ca acea cauza e gresita. Nu poti sustine un candidat la o pozitie in stat daca stii ca e hot. Si nu poti sustine o echipa, daca acea echipa e patata.
Deci fie credem ca Otelul e imaculat, fie ne vedem fiecare de treaba. Nu lasati ura personala fata de cineva sa distruga ani de munca, sute de ore de antrenamente si munca serioasa.
Cei care au uitat sunt rugati sa vada imaginile de mai jos. Au simtit in acel moment ca Otelul nu merita sa castige titlul?

2 thoughts on “Otelul a castigat un titlu curat

 1. Ba din contră, Oțelul a câștigat titlul cu toate piedicile puse de cooperativa de atunci Vaslui-Timișoara. Drept dovadă meciul direct Oțelul-Timișoara in care arbitrul a arbitrat pe față pentru oaspeți. A fost și meritul lui stan pentru acele clipe minunate însă ce a făcut după, a șters totul cu buretele.

 2. Otelul a castigat un titlu curat

  Frustrati si ciudosi din astia care vor contesta la orice ora din zi si din noapte se vor gasi si peste veacuri sa vorbeasca aceleasi prostii. Dar e bun raspunsul dat de tradius tunel sman:

  tradius tunel sman:
  Ba din contră, Oțelul a câștigat titlul cu toate piedicile puse de cooperativa de atunci Vaslui-Timișoara. Drept dovadă meciul direct Oțelul-Timișoara in care arbitrul a arbitrat pe față pentru oaspeți.

  Si toti „oparitii” aceia care contesta acel titlu, tot timpul, fara nicio dovada, ci doar pe vorbe, ca asa au visat ei noaptea, pot sa spurce cat vor ei si sa spuna vrute si nevrute, ca ei zic si tot ei aud. Cine crede in „Otelul” crede cu toata fiinta lui. Cand absolut toata lumea se impotrivea la acel moment, pe față, pentru ca „Otelul” sa ia titlul, acesti „orbeti” nu vedeau, ci vedeau doar ceea ce cred ei.

  Otelul a castigat un titlu curat

Lasă un răspuns