Otelari pana la …. prima bataie de vant

Otelul Galati a avut meci sambata acasa, un eveniment ce ar fi trebuit tratat cu respect de toti cei care spun ca sufera pentru aceasta echipa. Echipa a castigat cu 9-0, continuand seria de meciuri fara infrangere, toate partidele dovedind ca avem un lot valoros. Din acest punct de vedere SC Otelul Galati si-a facut pe deplin datoria fata de suporterii echipei.

otelari-pana-la-prima-bataie-de-vant

Din pacate insa, suporterii au cam lipsit de la meci, lucru care a dezamagit teribil pe toti cei care pun umarul la renasterea echipei. Chiar daca a fost mai rece decat la partidele anterioare, faptul ca au fost pana in 150 de persoane la meci ne arata ca mai avem mult de muncit la mentalitatea suporterului galatean. Nu va fi mereu soare si temperaturi peste 20 de grade, insa Otelul Galati are nevoie de fiecare data de sustinere. Ne aducem aminte ca atunci cand Adamescu a lasat echipa sa moara, toti i-am injurat pe Stan, Bors, Adamescu si restul pentru ce au facut cu echipa noastra draga. Acum cand avem sansa sa o facem din nou mare, noi alegem sa stam acasa, speriati ca vom raci. Puterea acestei echipe sta in numarul de suporteri si daca suporterii nu mai vin la meciuri, ea va muri. Nu e un termen prea dur, pentru ca sponsorii si autoritatile locale se vor indrepta spre Otelul Galati doar daca umplem stadionul. In rest nimeni nu ne va baga in seama. Like-urile de pe Facebook nu ajuta cu nimic. Transportul jucatorilor, baremurile arbitrilor, echipamentele, apa sau medicamentatia nu se cumpara cu like-uride pe Facebook. E nevoie de suporteri care sa devina membri socios, e nevoie de oameni la stadion care sa doneze si deasemenea sa arate puterea echipei in fata autoritatilor locale sau a mediului de afaceri, e nevoie de sustinatori care sa incurajeze echipa din tribuna.
Daca Otelul Galati nu va mai exista va fi clar din vina noastra a tuturor celor ce alegem sa stam acasa, in loc sa ne punem fularul la gat si sa mergem la meci. Ne-am fi asteptat ca de la meci la meci sa vina tot mai multi suporteri, dar din pacate s-a dovedit ca suntem prea sensibili pentru a face fata unei schimbari de temperatura. Vrem Otelul Galati, dar sa bage altii banii sau ” sa vina un sponsor puternic” si sa se duca altii la stadion. Stimati galateni, fara noi toti, nu se va intampla nimic bun cu echipa, nu vom mai putea spera la meciuri de Liga I la Galati si toata lumea ne va arunca in fata ca am lasat sa moara sufletul orasului.
Daca Otelul a insemnat ceva vreodata pentru voi, daca ati iubit vreodata culorile echipei, daca ati sarit in sus de bucurie macar o singura data cand a marcat Otelul, veniti la meciuri si faceti ceva pentru aceasta formatie. In rest, vorbele goale raman doar vorbe goale.

Lasă un răspuns