Otelari din Piscu, Otelul Galati vine duminica la voi

otelari-din-piscuUnul din cele mai frumoase aspecte ale acestui nou inceput al Otelului este faptul ca echipa tuturor galatenilor se reconecteaza cu intreg judetul. Primii otelari din judet care au ocazia sa isi vada echipa favorita chiar la ei acasa sunt cei din Piscu. Partida dintre Otelul Galati si Siretul Piscu are loc duminca de la ora 12.00 pe stadionul Siretul din localitate.
Invitam deci pe toti otelarii din Piscu, dar si pe cei din satele alaturate, sa vina alaturi de noi, sa cunoasca echipa, sa cante alaturi de noi si in general sa reintre in contact cu tot ce inseamna Otelul Galati si atmosfera din jurul unei echipei foste campioane a Romaniei. Suntem convinsi ca si la Piscu au fost galateni care au fost la meciurile Otelului in 2011 cand s-a luat titlul si deasemenea sunt galateni care au suferit cand echipa a fost desfiintata de Adamescu si clica lui. Proiectul Suporter Club Otelul Galati apartine tuturor galatenilor, indiferent ca acestia sunt din oras sau din judet, deci si locuitorii din Piscu trebuie sa fie mandri de aceasta echipa.
La aceasta partida va exista deja faimoasa cutie cu donatii pentru echipa, pentru ca fiecare leu adunat conteaza in acest moment. Deasemenea, cei ce vor dori sa se inscrie in noul club, sa devina socios vor putea semna adeziuni, vor putea plati taxa unica si cotizatia anuala. Va invitam deci galateni din Piscu sa sprijiniti SC Otelul Galati, pentru ca puterea acestei echipe sta in cei multi. Numarul cat mai mare al suporterilor ce fac parte din proiect e primordial pentru ca galatenii si otelarii in general sa fie din nou mandri de echipa lor.

One thought on “Otelari din Piscu, Otelul Galati vine duminica la voi

Lasă un răspuns