O deplasare frumoasa

Otelul Galati a evoluat in deplasare in etapa a 2-a a Ligii a IV-a Galati in compania celor de la Siretul Piscu. Partida s-a dovedit un eveniment asteptat de toata comuna Piscu, la meci asistand foarte multa lume, de la iubitorii de fotbal pana la curiosii veniti sa vada show-ul galeriei otelare.
deplasare-sc-otelul-galati
Scorul a fost 4-0 pentru Otelul, jucatorii gazda dand insa o replica pe masura ajutati si de un teren greu. Rezultatul partidei este insa mai putin important, fotbalul in general si echipa Otelul Galati in special fiind promovate in randul celor din Piscu. Suntem siguri ca astfel de vizite ale Otelului in judet vor trebui repetate si dupa promovarea in ligile superioare, galatenii din sate fiind la fel de dornici sa vada echipa ca si cei din oras.
De la satenii iesiti in fata portii pentru a aplauda galeria, pana la donatiile facute in cutie, toate aceste dovezi de dragoste pentru Otelul Galati si ce reprezinta echipa pentru toti galatenii ne-au coplesit pe toti cei prezenti. Ne-am simtit ca acasa in Piscu si le multumim tuturor locuitorilor acestei localitati pentru primire.
Singurii care au stricat bucuria fotbalului au fost cei de la jandarmerie, exagerand cu masurile de control si provocarile repetate la adresa tuturor celor prezenti.
Ne bucuram insa ca evenimentul a fost un succes, ca prima deplasare in judet s-a terminat fara incidente si ca partida a avut audienta pe care speram sa o aiba. Abia asteptam urmatoarea deplasare.

Lasă un răspuns