Nu uitati, astazi de la 19.00, o noua sedinta a suporterilor

In vederea unei cat mai bune informari a tuturor suporterilor, va invitam sa luati parte la o noua sedinta ce pregateste formarea noului club. Sedinta se va tine in sediul Ligii Suporterilor de la stadionul Siderurgistul. Daca vreti ca Otelul sa existe, e important sa luati parte la aceste intalniri si sa nu lasati pe ceilalti sa hotarasca destinele echipei fara sa va fi spus parerea. Cu cat suntem mai multi, cu atat vom putea avea argumente impotriva oricui ne va acuza ca suntem impinsi de la spate de altcineva. Sedintele sunt cat se poate de deschise, oricine putand sa isi spuna parerea legata de subiectele aflate in discutii.
Suporterii strang bani pentru Otelul
La sedinta din aceasta seara se va discuta despre tot ce s-a facut pana acum, toti suporterii, indiferent daca urmaresc sau nu site-urile sau retelele de socializare, putand sa afle in acest fel tot ce ii intereseaza.
– s-a stabilit un comitet, format din cativa membri cotizanti care sa se ocupe de lucrurile importante ce preced infiintarea Asociatiei;
– s-au strans primii bani pentru demararea procedurilor de infiintare a Asociatiei;
– s-au depus actele pentru obtinerea numelui de la Ministerul de Justitie;
-s-a stabilit taxa unica de inscriere in asociatie, care e de 50 de lei, platibila o singura data.
– s-a definitivat codul de culori al cardurilor de membru socios si cotizatia anuala in functie de cardul dorit:
a) rosu, pentru pentru tinerii pana in pana in 21 de ani, dar si pentru persoanele peste 65 de ani. Cotizatia anuala pentru aceasta categorie este de 60 de lei, platibili in una sau doua rate (la inceputul turului si la inceputul returului)
b) alb, pentru membrii cotizanti. Suma anuala pentru aceasta categorie de socios este de 150 lei anual, platibili in una sau doua rate (la inceputul turului si la inceputul returului) c) albastru, pentru cei care doresc sa se implice mai mult financiar, 400 lei anual, platibili intr-o singura transa.
In urma discutiilor, Comitetul Provizoriu a reusit sa atraga alaturi de suporterii uniti si primele doua legende ale clubului. Astfel Stelian Bordieanu si Sorin Haraga se vor implica nu doar cu propria imagine la club, ci in cat mai multe aspecte ce tin de ramura sportiva la noul club.
Tot la aceasta sedinta se vor stabili urmatorii pasi ce se vor face in viitorul apropiat, pana la urmatoarea sedinta. In primul rand, orice alt membru cotizant, care doreste, poate face parte din Comitetul Provizoriu, acesta fiind un organism deschis. Singura conditii ce trebuie indeplinita este aceea ca suporterii doritori sa fie cat mai mult prezenti la toate actiunile ce se fac intre sedintele cu toti ceilalti. Aceste actiuni sunt foarte dese, asa ca cei care doresc sa intre in Comitetul Provizoriu trebuie sa isi petreaca mult din timpul lor liber in slujba Otelului.
Suporterii prezenti la sedinta vor putea deasemenea sa isi achite taxa de inscriere si cotizatia de membru socios, in functie de cardul dorit. Tinem sa reamintim ca doar cei care vor avea atat taxa cat si cotizatia de membru platita, vor avea drept de vor in Adunarea Generala.
Nu uitati, astazi de la ora 19.00 la sediul Ligii Suporterilor din cadrul stadionului Siderurgistul.

2 thoughts on “Nu uitati, astazi de la 19.00, o noua sedinta a suporterilor

    1. Va stam la dispozitie cu raspunsuri la orice intrebare. In legatura cu mesajul dumneavoastra, este deja un articol scris aseara.

Lasă un răspuns