„Nu stiu cui va ramane baza sportiva daca Otelul intra in faliment”

Problemele Otelului pot determina si distrugerea a doua baze sportive din Galati daca nu se iau masuri urgente. In primul e vorba despre stadionul Otelul, pe care Combinatul ar dori sa il bage in conservare si in al doilea rand, baza Ancora, care si asa a avut de suferit dupa retrocedarea unei parti din terenul de joc.
Baza Sportiva Ancora Zoltan David Otelul
Ilie Hagioglu, fost director general adjunct la Otelul, a aspus totusi ca Galatiul inca are o infrastructura sportiva buna, dar nu trebuie lasate cele doua baze sa se piarda.
„Galatiul ramane cu o infrastructura sportiva si daca s-ar prelua si stadionul Otelul, s-ar face si stadionul Dunarea, avem doua terenuri sintetice cel al stadionului Dunarea si Siderurgistul, sali de forta, nu ne putem dori mai mult.
Din pacate pierdem baza Ancora, acolo unde am pus suflet insa ati vazut in ce situatie am ajuns. Acolo am pus foarte mult suflet insa din pacate ati vazut unde s-a ajuns. S-a ingradit o suprafata mare prin revendicare. E ceva foarte dubios ce s-a intamplat acolo, pentru ca eu stiu o baza sportiva nu poate fi afectata. Nu am inteles cum a putut sa se faca asa ceva, insa atat timp cat exista o hotarare judecatoreasca, nu prea avem ce face. Nu stiu cui va ramane baza sportiva daca Otelul intra in faliment. Nu stiu cine ar putea sa negocieze cu cei care au revendicat suprafata respectiva. Problema e ca daca vin caldurile si suprafata nu e ingrijita, ea va fi compromisa total.
In afara de probleme actualului Otelul, restul se poate indrepta. Ar fi pacat sa nu se faca ceva in aceasta directie.”

2 thoughts on “„Nu stiu cui va ramane baza sportiva daca Otelul intra in faliment”

  1. Nu credeti ca se va incerca valorificarea ei? Eu asa cred, ca vor incerca sa distruga si aceasta baza sportiva. Ar fi in stare astia sa o dea si la fier vechi, numai sa scoata ceva profit si din asta.

Lasă un răspuns