„Nu m-am asteptat ca Narcis Raducan sa faca asta”

Narcis Raducan OtelulCristi Munteanu, fostul manager sportiv al clubului Otelul, a criticat dur atitudinea oamenilor care au fost inaintea sa la echipa, atat conducatori cat si jucatori. Munteanu s-a declarat surprins si dezamagit de atitudinea fostul manager al Otelului, Narcis Raducan, care a cerut falimentul echipei, desi a primit destul din partea clubului nostru.
„In perioada in care am fost eu la Otelul s-au cautat soluti, insa datoriile care au fost, chiar la fostii jucatorii au cantarit mult. Nu trebuie sa ma ascund, chiar fosti conducatori au cerut faliemntul clubului. Nu ma asteptam ca Narcis Raducan, care a stat la Galati si a mancat o paine alba aici,muncind la aceasta echipa sa ceara falimentul.. Nu m-am asteptat la Sirghi care a stat ani buni la Otelul, sa faca la fel. La lucrurile astea nu m-am asteptat pentru ca aceasta echipa a hranit multa lume si a oferit multe satisfactii galatenilor.”

2 thoughts on “„Nu m-am asteptat ca Narcis Raducan sa faca asta”

  1. Oamenii care nu au pus niciodata suflet pentru Otelul nu au cum sa fie alaturi de club si la greu. De la Raducan ma asteptam la un astfel de gest impotriva Otelului, dar de la Sirghi care a varsat sange in teren pentru acest club chiar nu ma asteptam sa ceara falimentul clubului, dar poate ca asta a si fost motivul pentru care Sirghi a cerut falimentul si anume stiind cam cat de mult a patimit el in tricoul clubului Otelul poate ca asta a fost imboldul.

  2. Cristi Munteanu: „Nu m-am asteptat ca Narcis Raducan sa faca asta”

    De ce va mira? Nu ar trebui sa va mire…e ca si cum ai spune ca i-ar pasa lui Gigi Becali sau lui Mutu de „Otelul”…2 oameni care nu au nicio legatura cu „Otelul” la fel ca si Raducan, un om care a fost in trecere pe la acest club si nimic mai mult.

Lasă un răspuns