Nu lasati Otelul singur!

socios-otelul-galati
Otelul Galati urmeaza sa joace maine impotriva celor de la Zimbrul Slobozia Conachi, intr-o partida care reprezinta derby-ul Ligii a IV-a Galati, cele doua formatii aflandu-se pe primele doua pozitii in clasament. Fara dubiu e un meci greu pentru echipa noastra, dar pe care cel mai probabil il vom castiga.
Noi suporterii avem de dus insa o lupta multa mai grea, lupta cu noi insine, care e cea mai grea. La ultima partida de acasa s-a dovedit ca am pierdut aceasta lupta si trebuie ca fiecare dintre noi sa incerce sa nu mai repete aceasta infrangere. Cand ai in tribune sub 100 de oameni, nu mai poti emite pretentii ca esti un club iubit. Trebuie deci sa ne punem toti intrebarea : Mai iubim Otelul ? Daca da, putem rupe doua ore din viata noastra odata la 2 saptamani pentru a fi alaturi de echipa pe care o iubim.
Si daca ploua ce? Si daca e frig ce? Ne imbracam bine si mergem la meci, asta daca vrem ca Otelul Galati sa mai existe. Like-urile pe Facebook nu ajuta echipa, am mai spus-o. Prezenta pe stadion, cotizatiile, donatiile, cumpararea de produse promotionale, aceste lucruri ajuta.
Vrem echipa in Liga I, vrem din nou fotbal de calitate in Galati? Sta in puterea noastra sa il avem, trebuie insa sa facem ceva iar prezenta la meci e unul din cele mai importante semnale pe care le oferim ca iubim echipa.
L-am injurat destul pe Adamescu, pe Stan sau pe Bors, Otelul e al nostru si trebuie sa il protejam.
Prezenta din meciul trecut ne-a speriat pe toti, nu se poate ca o pala de vant sa opreasca atat de multi oameni sa vina sa vada Otelul. Poate sunt cativa mai comozi care prefera caldura din case, dar atat de multi oameni care sa abandoneze echipa atat de repede, nu ne-am fi asteptat.
Va invitam deci pe toti cei care simtiti ceva pentru echipa sa veniti la meci indiferent de vreme, pentru ca iubirea nu ar trebui sa tina cont de astfel de oprelisti. E in joc mandria noastra de otelari, e in joc chiar viata echipei. Fara suporteri, Otelul nu poate trai.
Meciul e sambata de la ora 16.00 pe stadionul Siderurgistul.

Lasă un răspuns