„Nu inteleg de ce jucatorii au fost lasati sa plece”

Antrenorul lotului de juniori A al Otelul, Stelian Bordeianu, prezent astazi la emisiunea Lider Sportiv de la ProFM a vorbit despre situatia inedita creata de doua decizii contradictorii luate la Adunarea Creditorilor. Bordeianu nu intelege de ce au fost lasati jucatorii sa plece liberi, daca totusi echipa urmeaza sa continue sa joace in campionatul Ligii a II-a.
Stelian Bordeianu
Antrenorul juniorilor A crede ca Otelul putea macar sa ii pastreze pe jucatorii din Galati.
„Am inteles ca asta au hotarat creditorii dar trebuie sa vedem situatia din teren, la fata locului. Daca tot se doreste ca Otelul sa participe in campionat, nu inteleg de ce jucatorii au fost lasati sa plece, sa fie imprumutati. Macar jucatorii galateni trebuiau lasati sa joace la Otelul. Mi-e teama ca mergem cu juniorii, neobisnuiti cu presiunea si toata lumea va spune ca asta e Centrul de Copii si Juniori.Este foarte greu de dus cu echipa ambele campionate si cel de divizia B si cel de juniori. Nu stiu care e strategia.”

One thought on “„Nu inteleg de ce jucatorii au fost lasati sa plece”

  1. „Nu inteleg de ce jucatorii au fost lasati sa plece”

    Nici noi nu intelegem domnule Bordeianu, dar cum cei ce detin clubul au alte interese, au gandul la alte lucruri si nu-i intereseaza binele acestui club, atunci ce sa mai spunem? Cei ce detin clubul nu au nicio strategie pentru viitorul acestui club, pentru existenta acestui club, iar bojinca o demonstreaza foarte bine prin delasarea totala, prin amatorismul cu care vegheaza asupra bunei functionari a clubului. El vorbeste despre posibili noi investitori, ca apoi tot el sa adopte o tacere suspecta cu privire la acest subiect.

Lasă un răspuns