„Nu fur jucatori de la Otelul”

Dezamagit de jucatoriAvand in vedere situatia clubului, majoritatea jucatorilor isi doresc sa plece cat mai repede la la echipa, cautand sa devina liberi de contract si sa semneze cu alte formatii. S-a zvonit ca fostul manager sportiv Cristi Munteanu vrea sa ia cat mai multi jucatori de la Otelul, insa acesta a negat in cadrul emisiunii Lider Sportiv de la Pro FM ca a facut vreun pas in aceasta directi, mai ales ca inca nu se stie exact ce vor hotara creditorii si daca Otelul mai revine in Liga a II-a.
„Sa fie foarte clar, nu l-am luat pe Daniel Florea. Domnul Tamasanu a venit sa il ajute pe Tibor Selymes, nu am inregistrat niciun contract cu nimeni. Sa nu care cumva cineva sa creada ca iau eu acum jucatorii Otelului, nici vorba. Recunosc, mi-as dori jucatori de la Otelul, mi-as dori ca Florea sa vina de la Otelul, mi-as dori ca Tamasanu sa vina la Tulcea, dar concret nu este absolut nimic, pentru ca nu se stie ce se va intampla la Adunarea Creditorilor.
Am ramas atasat de oameni de la Otelul, de tot ce inseamna Otelul. Si daca pot sa intind o mana unui fost coleg si fost colaborator, o fac cu mare placere. Nu vreau sa se interpreteze ca a pelcat Cristi Munteanu si fura jucatori pentru Delta Tulcea. „

One thought on “„Nu fur jucatori de la Otelul”

  1. „Nu fur jucatori de la Otelul”

    Bun raspuns. Si sper sa se tina de cuvant si sa nu contribuie si el cu bete in roate la situatia si asa destul de grea a clubului „Otelul”.

Lasă un răspuns