„Nu e usor sa vedem Otelul pe ultimul loc”

Situatia in care au fost pusi juniorii clubului de a juca in locul seniorilor s-a rasfrant asupra rezultatelor. Va reamintim ca juniorii inca nu incepusera cu adevarat pregatirile, ei urmand sa intre in focul campionatului abia peste o luna. La asta adaugati si tineretea jucatorilor, lipsa de experienta si calitatile fizice ale fiecaruia si astfel veti avea un tablou complet al echipei.

Otelul pe ultimul loc
Antrenorul Stelian Bordieanu analizeaza prestatia jucatorilor sai, acum, la sfarsit de sezon, cand a mai ramas un singur meci de jucat. El crede ca s-a facut tot ce s-a putut in conditiile date, elevii sai neavand ce sa isi reproseze.
„E clar ca nu am avut rezultate dar era oarecum previzibil ca era foarte greu sa scoti rezultate cu copii de 15-16-17 ani aruncati in lupta cu doua zile inainte de a incepe campionatul. Eu cred ca pana la momentul asta eu zic ca ne-am descurcat onorabil, ba chiar toata lumea a avut cuvinte de apreciere. Din pacate au lipsit rezultatele. Nici pentru noi nu e usor cand vedem Otelul pe ultimul loc, dar trebuie sa vedem situatia reala care care este la club, iar aceasta situatie trebuie inteleasa.”

One thought on “„Nu e usor sa vedem Otelul pe ultimul loc”

  1. „Nu e usor sa vedem Otelul pe ultimul loc”

    Pe ultimul loc in liga 2. Dar cum am mai spus-o…important este ca acest club, „Otelul” nostru sa continue sa existe, iar acesti copii au indeplinit acest obiectiv. Cu ajutorul acestor copii minunati am reusit sa incheiem aceasta editie de campionat fara a abandona pe parcursul competitiei, iar pentru nivelul lor cred ca este o mare realizare. Sa fim bucurosi ca „Otelul” inca exista, pentru ca suporterii sai minunati vor urni acest club mai devreme sau mai tarziu inapoi in liga 1.

Lasă un răspuns