„Nu e tarziu nici 19 iulie”

Liviu Ciubotariu, presedintele AJF Galati a vorbit la emisiunea Lider Sportiv de la Pro FM despre proiectul suporterilor de a renaste echipa Otelul Galati.
La fel ca si noi, Ciubotariu este surprins de modul cum tribunalul a amanat decizia pentru acordarea personalitatii juridice a noului club. Nonsalanta cu care tribunalul a tratat aceasta amanare arata clar ca nu se intelege ca e in joc munca atator oameni care incearca sa faca ceva bun pentru orasul lor.
19 iulie Otelul Liviu Ciubotariu
„Mi se pare o prostie faptul ca decizia in cazul acordarii personalitatii juridice a SC Otelul Galati a fost amanata pana pe 19 iulie. Aceasta este justitia din Romania. Am discutat si eu cu juristul care se ocupa de cazul Otelului si mi-a spus ca presedinta tribunalului il intreba ca de ce se grabeste asa. Ea nu intelege ca e in joc soarta atator sute de oameni care au pornit pe acest drum. Foarte nonsalant si judecatorul a dat termen abia peste o luna.”
Totusi, presedintele AJF ii linisteste pe suporterii otelari, pentru ca termenul de 19 iulie nu e inca foarte taziu. Desi totul va trebui facut pe repede inainte exista sanse mari ca Suporter Club Otelul Galati sa se poata inscrie in Liga a IV-a din sezonul viitor. El spune ca AJF va da dovada de intelegere, si nu va permite ca birocratia sa impiedice disparatia unui simbol cum este Otelul.
„Din punct de vedere al inscrierii in Liga a IV-a nu e tarziu nici 19 iulie. Depinde ce vor si ei, pentru ca din afara se aud tot felul de variante. Ei trebuie sa o ia treptat, sa contruiasca o echipa pe baze solide, urmand exemplu celor de la Timisoara. Termenul limita pentru inscrierea in Liga a IV-a este 15 august. Pana la aceasta data ei nu trebuie sa aiba neaparat toate actele la dosar, pentru ca nu suntem absurzi, ci sa primeasca hotararea judecatoreasca, si eu zic ca pana atunci vor indeplini aceasta cerinta. Sunt sigura ca pana atunci vor exista ca si club. ”
Ciubotariu nu crede ca Adunarea Generala va avea ceva impotriva inscrierii in Liga a IV-a a Otelului.
„Reprezentatii noului club vor fi chemati la Adunarea Ligii a 4-a, isi vor prezenta proiectul, iar apoi vor fi acceptati sau nu. Eu le-am spus si lor ca nu cred ca vor fi probleme sa nu fie acceptati de celalalte cluburi. „

9 thoughts on “„Nu e tarziu nici 19 iulie”

  1. Doamne ajuta sa fie bine pentru ASC Otelul Galati si sa nu fie o problema aceasta amanare pana pe 19 iulie.

      1. Puschea pe limba Ionut. Sa nu cobim. Sa nu mai dispara nimic de la dosar ca suporterii si asa sunt satui de lucruri care nu au mers si nu merg normal ci totdeauna haotic, anapoda se intampla lucrurile.

      2. Nu poate sa dispara ceva ce nu exista. Pur si simplu chitanta nu a fost la dosarul depus la judecatorie. Nu va mai imaginati tot felul de conspiratii si mai uitati-va si in propria ograda. Partea prosta e ca, in lipsa chitantei, dosarul nu a fost judecat pe fond. Acolo, e jale … dar poate dati de un judecator cu gandul la vacanta…

  2. E deja o traditie la Otelul ca totul sa se faca la modul sictirit, de amatori. In unele momente neprofesionalismul a caracterizat acest club de pur si simplu te durea capul cand priveai spre Otelul, dar ce sa faci?

Lasă un răspuns