Nae Burcea a venit cu hepatita la Galati

Nae Burcea, unul din cei mai mari jucatori din istoria Galatiului, a fost si unul dintre cei mai iubiti fotbalisti ai nostri in anii 80. Profesionist, respectand meseria de fotbalist, dar si foarte talentat, Nae Burcea primea dovezi de dragoste din partea suporterilor ori de cate ori era recunoscut pe strada.
Nae Burcea Otelul Galati
Aurelian Dragan, unul din cei care l-au cunoscut indeaproape, devenindu-i coleg si prieten, a dezvaluit insa la emisiunea Divizia Locala de la Digi 24, cu ocazia lansarii cartii lui Marian Savastru , „Nae Burcea, legenda Otelului”, ca acest mare jucator a ajuns la Galati cu probleme de sanatate, ceea ce ii facea pe multi sa se intrebe ce se va intampla cu viitorul sau.
„El a venit de la Pitesti si nu a sosit aici sub cele mai bune auspicii. El era foarte talentat, dar a venit la Galati cu hepatita, ceea ce era un mare semn de intrebare, vis a vis de cariera lui ulterioara. Insa, a fost un tip care nu avea probleme cu alcoolul, nu fuma si nici nu avea alte vicii de genul asta. Nae Burcea a fost un profesionist in adevaratul sens al cuvantului. Pentru ca isi respecta cariera, lumea il iubea. „

One thought on “Nae Burcea a venit cu hepatita la Galati

Lasă un răspuns