Multumim domnilor!

Otelul Galati a incheiat astazi campionatul Ligii a II-a. Adversarii nostri, cei de la Rapid au castigat cu 3-0 , asa ca Otelul e sigura ca va retrograda la finalul acestui sezon clasandu-se pe locul 13, loc de pe care se retrogradeaza direct. Exista insa o discutie intre conducatorii cluburilor de Liga a II-a sa ramana seriile la fel ca pana acum, ceea ce ar insemna ca Otelul nu retrogradeaza. Dar despre astea vom vorbi in zilele urmatoare.
Multumim domnilor jucatori
Acum sa dam Cezarului ce e al Cezarului si sa multumim acestor tineri copii pentru ceea ce au facut in acest 2016 pentru echipa noastra. Stim ca le-a fost greu sa inceapa campionatul cu o luna mai devreme decat era prevazut, stim ca le-a fost greu sa treaca la o cu totul alta categorie, stim ca de multe ori jucatorii experimentati i-au lovit, au fortat nota, s-au folosit de forta evident mai mare. Stim ca le-a fost greu sa treaca de la un meci ce dura 80 de minute la unul de 90 de minute, fara ca macar sa se fi pregatit fizic asa cum o fac seniorii. Si totusi s-au achitat onorabil. Daca la inceput toti au crezut ca vom vedea doar scoruri fluviu impotriva noastra, pana la urma s-a dovedit ca juniorii nostri pot face fata oricarei echipe de Liga a II-a , atat timp cat ii duc picioarele si cat nu isi spune cuvantul pregatirea fizica.
E clar ca au trebuit sa lupte de 10 ori mai mult ca in campionatul de juniori A, e clar ca s-au ales cu multe vanatai de la jucatorii mai puternici care au incercat sa se impuna altfel decat prin calitatile fotbalistice, dar e la fel de clar ca o astfel de experienta nu are cum sa le strice si credem ca in doi, trei ani Otelul va avea o echipa tare de tot cu care va putea sa promoveze din nou in ligile superioare. Prestatia juniorilor nostri e o dovada in plus pentru autoritati ca Otelul nu trebuie lasat sa dispara.
Mult respect domnilor pentru ceea ce ati facut in aceste cateva luni in teren si va multumim inca odata. Capul sus si tineti minte ca si voi sunteti unul din motivele pentru ca OTELUl NU MOARE!
Iar pentru voi

2 thoughts on “Multumim domnilor!

  1. Multumim domnilor!

    Asa este, mii de multumiri copiilor „Otelului”. Ei sunt cei ce au tinut si vor tine „Otelul” in viata chiar si in liga 3, daca acest club va fi lasat sa continue sa existe.

    Exista insa o discutie intre conducatorii cluburilor de Liga a II-a sa ramana seriile la fel ca pana acum, ceea ce ar insemna ca Otelul nu retrogradeaza.

    Povesti. Nu are rost sa mai discutam cand unii capcauni fac presiuni asupra cluburilor pentru o singura serie a Ligii 2.

  2. OTELUl NU MOARE!

    Victoria, castigul Otelului o reprezinta acesti copii minunati. Daca vom fi si in liga 3 sunt convins ca acesti copii vor face mult mai mult si vor acumula experienta pentru noul sezon de liga 2 in care speram sa promovam cat mai curand. Sa nu planga copiii Otelului pentru ca ei au facut totul atunci cand altii incepeau sa cante prohodul acestui club, iar suporterii apreciaza tot ce au facut acesti copii minunati pentru Otelul…au luptat pentru acest club atat cat i-au tinut puterile. Speram ca ei sa mai aiba sansa sa lupte pentru Otelul chiar si in liga 3, pentru ca noi vom fi alaturi de ei chiar si in divizia inferioara.

Lasă un răspuns