Mesaje de sustinere pentru initiativa suporterilor

Echipa Otelul Galati nu moare si asta pentru suporterii ei nu o vor lasa. Chiar daca am trecut prin momente grele in acesti ultimi ani, spiritul rosu-alb-albastru a reusit sa ramana la fel de aprins, iar oamenii din jurul echipei continua sa fie aceeasi otelari adevarati, dovada ca nu doar performantele ne tin impreuna.
Mesaj de sustinere pentru suporteri
Pe langa suporteri, exista si multi jucatori care pe langa faptul ca au facut lucruri bune in teren pentru Otelul Galati, au fost atinsi de acest spirit al otelarilor, de care nu te mai vindeci niciodata.
Astfel, cei care se ocupa de comunitatea Ros Alb Albastru – E Steagul Nostru au realizat un clip in care jucatori care au evoluat la clubul nostru isi exprima sustinerea pentru noul proiect de infiintare a Suporter Club Otelul Galati. Astfel, unul dupa altul, Sergiu Costin, Alexandru Vlasie, Constantin Miselaricu, Dan Popescu, Gabriel Viglianti, Branko Grahovac sau Gabriel Paraschiv ne transmit ca sunt alaturi de noi in aceasta incercare de renastere a clubului Otelul Galati.

Respect tuturor celor care s-au daruit pentru Otelul pe teren si respect suporterilor ce tin torta aprinsa in Galati si pretutindeni in lume. Otelul nu moare niciodata.

2 thoughts on “Mesaje de sustinere pentru initiativa suporterilor

  1. RESPECT CAMPIONILOR care au facut ca aceasta echipa sa-si depaseasca limitele si sa realizeze o performanta de neimaginat pentru unii!!!
    Acesti jucatori ne-au demonstrat ce inseamna depasirea conditiei umane, iesirea individului din normalitatea impusa de conditiile sociale, economice si culturale care ii determina existenta. A depasi conditia umana inseamna sa iei atitudine asupra vietii tale, sa iti doresti schimbari radicale si sa faci orice pentru schimbare. A depasi conditia umana inseamna sa-ti deschizi ochii si sa incerci sa te debarasezi de toate obisnuintele si viciile care te tin captiv.

    Acesti jucatori au realizat, au indeplinit acest deziderat. Ei au rezervat un loc aparte in inimile suporterilor.

  2. Intotdeauna oamenii care au pus suflet la acest club ii vor ramane alaturi neconditionat. Ma bucur sa aud ca inca se gandesc la Otelul.

Lasă un răspuns