Mediul de afaceri galatean e asteptat cu bratele deschise

Proiectul SC Otelul Galati este deja recunoscut de majoritatea galatenilor drept continuatorul clubului pe care conducerea l-a falimentat. Otelul Galati traieste prin miile de suporteri care dau banii din propriile buzunare pentru ca echipa sa poata juca, pentru ca echipele de juniori sa poata participa si ele la competitie si pentru a vedea din noul steagul rosu-alb-albastru fluturand deasupra capetelor noastre.
Bani Otelul Galati
Surprinzator e insa ca inca mediul de afaceri galatean nu a devenit foarte constient de prezenta in orasul lor a unui formidabil vector de imagine. Orice afacere are nevoie de prezenta in fata potentialilor clienti, iar un proiect ca SC Otelul Galati poate oferi acest lucru si chiar mai mult. Daca in momentul in care Otelul era al unei gasti sau a unui singur om era destul de normal ca mediul de afaceri sa fie reticent, in acest moment echipa apartine unei comunitati. In aceasta echipa nu mai exista cineva care sa isi impuna doar propria parere, acum exista vointa celor multi. Ce poate fi mai important pentru o afacere decat sa se identifice cu un astfel de mesaj pe care doresc suporteriii sa il prezinte?
Un proiect in care transparenta e primul punct de la care pornesc toate celelalte inseamna un proiect curat. Un proiect curat va atrage tot mai multi suporteri langa el si e imposibil sa nu aiba succes.
Capitalul de imagine pe care aceasta echipa o are in fata galatenilor se va transmite obligatoriu si spre partenerii care vin sa puna umarul la construirea viitorului fotbalului galatean. E clar ca echipa are in acest moment nevoie de sprijin financiar, insa rezultatele de pana acum arata ca potentialul este foarte bun. Orice firma care se va alatura proiectului devine parte a acestui proiect, imaginea ei va fi zilnic in fata noastra prin logo-urile de pe tricourile jucatorilor, prin bannerele de pe stadioane sau de pe site-urile otelare sau de pe paginile de social media. Suporterii vor sti cine ajuta echipa, ziarele vor sti cine ajuta echipa si restul tarii va afla si ea in urma reportajelor facute din directia Galati.
Astfel relatia dintre SC Otelul Galati si mediul de afaceri ( galatean sau de oriunde) poate fi avantajoasa pentru ambele parti. E nevoie doar ca oamenii de afaceri vizionari, cei care inteleg momentul, sa faca un pas spre noi. Restul il vom face noi.

Lasă un răspuns