Marius Stan: Este rusinos ce s-a intamplat

Fostul presedinte al Otelul si actual primar, Marius Stan, a vorbit despre cele doua lucruri care s-au intamplat in Galati din punct de vedere sportiv, evenimente diametral opuse. In timp ce Dunarea Galati a castigat titlul la hockey, tribunalul Bucuresti a declarat falimentul clubului Otelul.

"Trebuie sa spun cu regret ca 1 Aprilie este o zi care ne-a umbrit multora bucuria unui nou titlu castigat la hockey de Dunarea Galati. O zi in care s-a declarat falimentul clubului de fotbal Otelul. Este regretabil si rusinos, dar din pacate adevarat."
Exista multi suporteri in Galati care il acuza direct pe Marius Stan ca fiind principalul vinovat de falimentul clubului Otelul. Principalele acuze care i se aduc lui Stan sunt aducerea lui Adamescu ca proprietar al Otelului si cheltuirea unei mari parti din banii castigati de echipa in Liga Campionilor.

2 thoughts on “Marius Stan: Este rusinos ce s-a intamplat

  1. Nu ai cum sa stii 100% firea unui om. Da, vezi ca omul are afaceri de milioane de euro, da il vezi in top 100 miliardari, dar nu poti sti ca nu e „putred” pe dinauntru ca si caracter. Uite alt exemplu daca vreti, Tiriac, marele tenismen si om de afaceri, care a facut multe acte de caritate, uite ca ieri – alaltaieri a aparut stirea cum ca si-ar fi mutat averea pe numele altora intr-un offshore din Panama ca sa numai plateasca taxe si impozite la statul roman. Si ziceti voi, daca l-ati fi privit, la prima impresie, sau daca te-ai fi uitat la afacerile lui (care din cate stiu nici una nu este in insolventa) ati sti ce-i poate mintea cu urmatoarea afacere, daca o va trece in insolventa sau nu? Nu. Nu ai de unde sa stii. Asa si in cazul Otelului. Nu avea de unde sa stie Stan ce fel de om e adamescu mai ales ca stim bine cu totii ca cei din Combinat il presau pe Stan sa gaseasca pe cineva caruia sa-i lase clubul, iar Stan i-a adus pe Radu Calin care a mai ajutat Otelul, la adus si pe adamescu si parca inca unul daca nu ma insel. Cat despre banii castigati de Otelul din Champions League sa va fie clar ca lumina zilei postacilor ca Stan nu putea sa scoata acei bani din conturile Otelului fara aprobarea celor din Combinat. M-am saturat de asemenea mizerii scuipate de toti postacii si credeam ca li s-a epuizat stocul mizeriilor, dar vad ca de cum ne apropiem de o noua runda de alegeri locale postacii se activeaza iarasi.

Lasă un răspuns