Maine facem spectacol la reunirea Otelului

Nu credem ca exista otelar sa nu stie inca despre reunirea lotului ce va avea loc maine. Totusi, ne facem datoria si repetam ca maine, 25 iulie, de la ora 19.00 pe stadionul Siderurgistul are loc reunirea lotului echipei SC Otelul Galati.
Reunire lot Otelul Galati
E primul eveniment oficial din viata echipei ce se doreste a fi continuatoarea fostei campioane a Romaniei din 2011. E un prilej extraordinar sa aratam tuturor cat de dor ne-a fost de Otelul Galati si cat de mult iubim aceasta echipa frumoasa a Galatiului si a Moldovei.
Inca odata facem apel la toti cei care vin maine sa isi aduca un simbol al echipei, un tricou, un fular, un steag, etc. Vom crea astfel un spectacol de care ne vom bucura si vom putea fi mandri cu totii.
Pe langa aceasta, incercam sa vedem daca reusim sa batem la numar de oameni prezenti la reunire numarul de oameni prezenti macar la unul din meciurile din Liga I. De aceea e nevoie ca voi, suporterii implicati, sa ii anuntati si pe restul cunoscutilor despre evenimentul nostru. Anuntati-va bunicii care poate nu folosesc internetul, anuntati-va vecinii sau prietenii care poate abia s-au intors din concediu si nu stiu ce facem maine, adunati-va gasca si veniti la reunire.
Otelul va renaste prin noi, cei care traim pentru aceasta echipa si primul prilej de a arata lumii intregi cum stie un otelar sa isi sustina clubul este maine.

3 thoughts on “Maine facem spectacol la reunirea Otelului

  1. Va admir baieti ! Ați făcut ceea ce nimeni nu credea că se poate ! Va mulțumesc în numele tuturor Oțelarilor si va urez succes,probabil o sa vin si eu la reunire ! Forța SC Otelul !!!

Lasă un răspuns