Maine, 15 mai, veniti sa sarbatorim Otelul!

Maine, 15 mai, suporterii clubului Otelul Galati aniverseaza 5 ani de la cucerirea titlului. O amintire atat de frumoasa nu putea sa nu fie sarbatorita cum se cuvine de intreaga suflare rosu-alb-albastra.
Gloriilor
De aceea otelarii au pregatit un eveniment care trebuie sa reuneasca alaturi pe toti cei pe care Otelul Galati i-a facut fericiti in 2011. Poate ca nu vom reusi sa adunam intr-un singur loc miile de suporteri ce au iesit atunci pe strazile Galatiului, insa speram ca cei prezenti sa isi reaminteasca placutele momente de atunci alaturi de alti oameni ce iubesc aceeasi echipa.
Evenimentul are loc maine, 15 maine, de la ora 16.00, la „Fotbal Arena Bariera”. Pentru o mai buna localizare atasam si o harta:

Pentru cei ce folosesc mijloacele de transport in comun, cel mai usor se ajunge cu traseul de autobuz 17.
In cadrul acestei intalniri intre suporteri se va organiza un turneu de minifotbal, la care vor participa 10 echipe formate din suporteri sau fosti jucatori la Otelul Galati. Cu aceasta ocazie se vor putea cumpara produse promotionale, scopul fiind adunarea de fonduri pentru SC Otelul Galati. Deasemenea, cei care doresc sa faca donatii, indiferent de suma, o vor putea face.
Iar daca exista persoane care vor sa isi plateasca si taxa de inscriere in noua asociatie si cotizatia anuala, o vor putea face in cadrul aceluiasi eveniment.
Va asteptam deci maine sa ne simtim cu toti otelari din nou.
https://www.facebook.com/events/611629592321400/

3 thoughts on “Maine, 15 mai, veniti sa sarbatorim Otelul!

Lasă un răspuns