Mai exista o mica sansa de salvare a Otelului

Desi majoritatea suporterilor s-au obisnuit cu ideea ca echipa e foarte aproape de faliment, nu putem sa nu ne gandim ca Otelul nostru mai poate fi salvat pana la urma. E o sansa mica, de care ne agatam, pentru ca a accepta ca dispare echipa e deocamdata prea dureros.

Deocamdata stim sigur ca planul de reorganizare al clubului nostru nu a fost aprobat de adunarea creditorilor, motivatia lor fiind ca acest plan nu a fost reactualizat la conditiile din 2016 ale echipei. Administratorul judiciar s-a scuzat ca a prezentat un plan de reorganizare vechi, motivand ca instanta l-a obligat sa prezinte planul vechi.
In 2013, de cand dateaza planul, echipa era in Liga I, primea bani din drepturile de televizare, veneau mai multi suporteri la meciuri, etc. In acest moment, in Liga a II-a sursele de venit sunt aproape inexistente, iar rezultatele din teren au alungat oamenii din tribune.
Exista insa si reversul medaliile. In 2013, datoriile clubului nostru erau cu 5 milioane de euro mai mari, ANAF-ul renuntand acum la datoria istorica in urma aministiei fiscale. Cel mai bun lucru este ca Adunarea Creditorilor a aprobat revizuirea planului de reorganizare.Ceea ce inseamna ca pana pe 6 aprilie vom avea un nou plan de reorganizare ce trebuie aprobat de Adunarea Creditorilor, care apoi va trebui sa fie prezent in instanta.
"Adunarea creditorilor cu un procent de 75.60% din totalul creantelor prezente aproba revizuirea planului cu votul exprimat in Adunarea Generala a Creditorilor FC Otelul SA din data de 25.01.2016 , si cu faptul ca noua situatie financiara a societatii, modificarea tabelului definitiv al creantelor si faptul ca programul de plati initial nu mai corespunde cu situatia actuala a creantelor."

2 thoughts on “Mai exista o mica sansa de salvare a Otelului

  1. Ceea ce inseamna ca pana pe 6 aprilie vom avea un nou plan de reorganizare ce trebuie aprobat de Adunarea Creditorilor, care apoi va trebui sa fie prezent in instanta.

    Sper ca Bojinca sa nu calce din nou stramb, ca atunci cand nu a reactualizat planul de reorganizare. Sper ca pe Bojinca sa nu-l puna incornoratu sa faca un plan de reorganizare amatoresc ce apoi sa fie contestat, sau respins. Bojinca sa lucreze cu harnicie la acel plan de reorganizare care sa fie aprobat atat de creditori cat si de instanta.

    Mai exista o mica sansa de salvare a Otelului

    Sper sa dea Dumnezeu ca pana la urma „Otelul” sa triumfe, sa razbeasca si peste aceasta cumpana.

  2. Domnul Bojinca nu a actualizat planul pentru ca acesta nu poate fi schimbat pe parcursul procesului aflat pe rol. Si chiar daca o facea, el trebuia sa parcurga niste etape si nu de capul lui, ci numai cu acordul instantei. Deci, doar acum poate fi actualizat, doar daca creditorii ar fi de acord cu el si bine-nteles, in continuare, cu acordul instantei.

Lasă un răspuns