„Mai bine ar creste animale pe stadionul Otelul”

Ion Viorel, unul din oamenii care au facut istorie la Otelul in anii 90, s-a intors sambata la Galati din pozitia de antrenor al Gloriei Buzau. Vazand calitatea gazonului de pe stadionul Dunarea, Vioara a recunoscut ca s-a gandit chiar sa nu intre cu jucatorii sai pe acest teren, pentru ca acestia s-ar fi putut accidenta grav.
Antrenorul Gloriei Buzau nu intelege de ce Galatiul are un stadion ca Otelul, pe care nu il foloseste, alegand ca echipa sa joace in noroi.
Stadionul_Otelul_din_Galati
Ion Viorel a laudat prestatia copiilor Otelului la emsiunea Lider Sportiv de la ProFM, prevazandu-le un viitor frumos.
”In primul rand vreau sa felicit copiii pentru modul cum au abordat partida. Suparator este faptul ca un oras mare, cum este Galatiul, are un stadion pe care il tine sa se faca poze. Mai bine ar creste animale acolo. Sa bagi copiii sa joace pe Dunarea, mai bine te-ai duce pe Luna. Dar, din pacate, asta este nivelul fotbalului romanesc.
Eu am incredere in acesti copii, nu spun asta de complezenta, vor avea un viitor frumos. Ii stiu pe majoritatea, de cand veneau la Buzau si jucau cu Gloria sau cu LPS Buzau. Au o sansa, prin plecarea celorlati jucatori, eu zic ca vor avea de castigat”

One thought on “„Mai bine ar creste animale pe stadionul Otelul”

  1. „Mai bine ar creste animale pe stadionul Otelul”

    I: Dar ce credeti ca va ajunge acel teren din mijlocul orasului daca va fi lasat in mana celor din Combinat?
    R: Pasune pentru oi.

Lasă un răspuns