Liga Suporterilor e aici?

Otelul nostru nu mai e. Este cat se poate de clar ca nimeni nu va face recurs in procesul in care un judecator a declarat clubul Otelul in faliment. Numai ca noi ca suporteri nu putem sta fara sa facem nimic. Mai ales ca se anunta vremuri grele. Exista in acest moment doua initiatiative, cel putin la nivel de zvonuri care ne prezinta un viitor sumbru pentru Otelul.
Liga Suporterilor Galateni LSG93
Prima s-a tot discutat si reprezinta schimbarea numelui Metalosport in Otelul Galati, o actiune ciudata si fara precedent in istoria noastra chiar daca unii vor spune ca la fel s-a intamplat in anii ’80. Majoritatea suporterilor activi nu par sa fie deacord cu acest artificiu. A doua initiativa e cea a lui Florin Cernat si Cristi Munteanu care ar dori sa faca ceva cu fotbalul galatean. Deoarece nu s-a spus nimic oficial, mergem tot pe zvonuri, care nu sunt foarte incurajatoare. Cei doi ar dori sa preia din grupele de la Centrul de Copii si Juniori ai Otelului si sa faca un fel de scoala de fotbal care sa lucreze pentru Academia lui Gheorghe Hagi. In acest scop s-a facut si acel ONG numit Otelul Galati 1964. Nici nu stim daca se doreste o echipa de seniori.
Suporterii sunt deci pusi in situatia de a aleg intre doua rele. Numai daca nu au si ei ceva de spus in toata aceasta chestiune. La nivel declarativ, majoritatea suporterilor activi si-ar dori ca Otelul sa porneasca din ultima divizie. E alegerea morala si nu ar arunca nicio pata pe blazonul echipei noastre. Ni se tot repeta ca indiferent ce s-ar intampla, Otelul nou infiintat tot o clona ar fi. Sa fie clar, pentru toata lumea, clona in acceptiunea tuturor suporterilor de fotbal nu inseamna o echipa falimentata care porneste de la zero, ci o formatie care fie intra direct intr-o divizie superioara ajutata de federatie, fara a-si baza aceasta „performanta” pe propria munca ( vezi cazul Craiova), fie iau o alta echipa deja existenta si ii schimba numele ( vezi cazul Poli Timisoara sau CSMS Iasi).
Deci daca echipa noastra porneste de la zero, NU ESTE O CLONA, nu face decat sa urmeze parcursul altor echipe care au fost in situatia noastra si au reusit sa supravietuiasca.
Pentru a nu ne umple de ridicol, pentru a nu pata imaginea si blazonul Otelului, trebuie sa pornim de la zero. Otelul trebuie sa urce treptele inapoi spre prima liga prin propria forta, ajutata de suporterii ei.
Singura sansa ca Otelul sa porneasca d ela zero e ca suporterii sa se apuce cat mai repede de treaba. De aceea mesajul din aceasta seara il adresam direct celor de la Liga Suporterilor Galateni. Singurul organism al suporterilor galateni infiintat legal este LSG93 si normal ar fi ca in jurul lor sa se construiasca noua echipa. Numai ca in ultima perioada, nimeni de acolo nu a spus in mod oficial care e pozitia lor. De aceea au aparut zvonuri ca LSG93 va sustine schimbarea numelui Metalosport in Otelul Galati .
Vrem sa stim clar,isi asuma Liga Suporterilor Galateni renasterea clubului Otelul Galati pe baze solide? E deacord Liga Suporterilor Galateni ca Otelul sa porneasca din Liga a V-a sau a IV-a?
Mesajul celor de la Liga trebuie sa vina cat mai repede, pentru ca e nevoie de o astfel de organizatie de la care sa pornim. Daca vor alege calea noastra atunci ne putem apuca de treaba. Daca in schimb aleg calea Metalosport, atunci suporterii vor fi nevoiti sa isi construiasca de la zero inclusiv o organizatie care sa ii reprezinte. Vom lua inclusiv o eventuala tacere din partea lor ca un raspuns la acest mesaj si ne vom continua drumul.
Ni se tot spune ca nu putem face nimic singuri, ni se tot sugereaza ca un astfel de drum e imposibil. Nu putem lasa Otelul sa moara, nu putem sa stam degeaba in timp ce echipa ce ne-a adus atatea satisfactii dispare. Credem ca avem datoria de a incerca, pentru ca atunci cand copii nostri ne vom intreba de ce nu am ajutat echipa campioana a Galatiului sa traiasca, sa ne putem uita demni in ochii lor si sa le spunem ca am facut tot ce a depins de noi.

24 thoughts on “Liga Suporterilor e aici?

 1. Daca Metalosport isi va schimba numele în AFC Oțelul Galați, așa cum se zvonește, fără să cumpere si dreptul de a purta numele de Oțelul, de la actuala societate falimentară, atunci Da, va fi vorba de o clona. O nouă echipă care, printr-o un artificiu legal, se va numi Oțelul fără să fie OTELUL.

  Dar dacă Metalosport va prelua în mod legal dreptul de a se numi Oțelul Galați, cumpărând eventual drepturile de nume, si va fi o singură echipă care se va numi, în mod legal OTELUL, chiar nu vad unde e problema. Ca varianta pe termen scurt…

  Pe termen lung, e adevărat că nimic nu ne garantează că Oțelul nu va ajunge pe mâinile nu stiu cui, cu cine știe ce interese, si s-o luăm de la capăt.

 2. Ce vor sa faca Cernat si Munteanu e o gluma proasta. Ar distruge si ce a mai ramas din Otelul, transformandu-ne in centru de pregatire pentru Academia Regelui Hotilor.
  Sa nu uitam ca grupele noastre de juniori sunt peste academia aia, care beneficiaza de sponsori, publicitate gratuita si sustinere de la stat. Otelul nu a primit nimic, desi ii batem pe unde-i prindem.
  Asta e, daca nu te numesti Hagi, nu poti intinde mana sa primesti pomana.

  In ceea ce priveste celelalte variante, eu am spus-o si o repet: imi doresc ca Otelul sa inceapa cu grupele de juniori din divizia judeteana, cu palmaresul si marca echipei originale.
  Daca e nevoie, vom cumpara palmaresul de la societatea lui Adamescu si vom inregistra marca pe banii nostri. Nu costa mult, este suficient sa se adune 100 de oameni cu un capital de pornire de 150-200 lei.

 3. Sa asteptam comunicatul LSG pentru ca asa au promis ca el va veni. Stim de unde pornim, dupa care trebuie sa facem un plan. Cand acest plan va exista, trebuie comunicatul tuturor suporterilor, iar acestia trebuie sa se gandeasca ce vor pentru viitorul Otelului.

 4. Ionut Necula: Sa asteptam comunicatul LSG pentru ca asa au promis ca el va veni.

  Sa nu cumva sa vina cam tarziu acel comunicat sau si mai grav ar fi ca acel comunicat sa nu vina deloc, dar atunci ne-am intreba ce mai e si cu aceasta Liga Suporterilor Galateni sau ne-am intreba ce mai reprezinta ea daca nu ia in seama nici macar un strigat, nici macar o intrebare din partea celorlalti. Oricum ar fi „Otelul” trebuie sa inceapa de undeva. Dar au si ei dreptatea lor fiindca in ziua de astazi banul este totul, iar fara bani nu poti face nimic.

  FORTA OTELUL GALATI !!!

 5. Puneti pariu ca acel comunicat va aparea cat de curand dar in loc sa vorbeasca despre Otelul vor spune in comunicat veniti de cotizati, pe principiul „Veniti de luati Lumina”. Vor incepe iarasi sa vorbeasca de acele cotizatii.

 6. Dam1an,

  Daca vor sa vina alaturi de restul suporterilor, comunicatul va veni. Daca insa au alte planuri, atunci ne vom prinde. Suntem foarte grabiti si nu mai este timp. Trebuie sa pornim la treaba.

 7. Emi O.,

  Pana la urma indemnul de a cotiza e bun. Ba chiar si noi, daca incepem ceva, vom fi nevoiti sa tot repetam ca e nevoie de fonduri. Numai ca in acest moment comunicatul trebuie sa lamureasca un singur aspect, vor sa porneasca impreuna cu noi de la zero sau vor alege o alta cale.

 8. Emi O.:
  Puneti pariu ca acel comunicat va aparea cat de curand dar in loc sa vorbeasca despre Otelul vor spune in comunicat veniti de cotizati, pe principiul „Veniti de luati Lumina”. Vor incepe iarasi sa vorbeasca de acele cotizatii.

  Nu fiti rautaciosi. Fiecare e liber sa creada si sa faca ce vrea. Cum nici eu, nici LSG dar nici nimeni altcineva nu poate sa ceara imperativ obligand pe altii, macar cei de la LSG isi fac „datoria”, cel putin datoria morala de a se implica si de a incerca sa faca ceva si pentru asta inseamna sa deschizi gura si sa vorbesti, sa te implici macar si la nivel verbal, discutand, analizand. Nu cred ca obliga pe nimeni LSG cu acele cotizatii si de aceea e bine sa vorbim, sa discutam cat mai multi ca nu ne da nimeni in cap. Daca nu vrei sau pur si simplu nu ai posibilitatea financiara sa cotizezi cred ca si aceasta varianta este acceptata de LSG fara echivoc, ei doar incearca sa sublinieze un lucru, ceva important si anume e nevoie de bani pentru a misca lucrurile intr-o directie, pentru a putea face ceva.

 9. Eu sunt membru LSG’93 încă de la reactivarea asociației din 2011 și am cotizat în fiecare luna conform statutului. Nu e asta problema….cotizația e una simbolica de 10 lei lunar și tine mai mult de pasii care trebuiesc respectați pentru a avea puterea de a decide când se iau hotărârile în LSG’93. Sunt lucruri mărunte dar care sunt importante când vrei sa faci ceva legal și organizat. Liga Suporterilor este destul de bine organizata, are statut juridic, certificat fiscal, un contabil care tine evidenta a tot ce intra și ce iese din asociație iar documentele sunt la dispoziția oricărui membru cotizant care dorește sa le consulte. Hotărârile Ligii Suporterilor sunt luate prin vot de către cei 7 membri ai Comitetului Director, suporteri aleși democratic de către Adunarea Generala a membrilor cotizanti. Acum poate va dați seama de ce e important sa cotizezi cei 10 lei lunar. Pentru noi, ca și pentru toți suporterii e clar ca ideal ar fi sa reușim sa înființam un Otelul care sa pornească de la zero în care suporterii sa decidă tot ce se întâmplă în cadrul clubului dar asta implică mulți bani, mult timp pierdut și o buna cunoaștere a fenomenului. Noi am fost singurii care am avut întâlniri cu Hagioglu și Stan pentru a-i convinge ca e bine ca Primăria sa înființeze o asociatie de la zero fără fuziune cu Metalosportul și mereu am primit răspunsul ca e nevoie de bani pt așa ceva iar Metalosportul are avantajul ca e deja bugetat pe 2016. Suporterii au pretenții mari dar ganditi-va ca e nevoie de bani în primul rand iar la toate apelurile Ligii au răspuns putini. Putini cotizează cei 10 lei, sunt curios câți ar cotiza pt un Otelul al suporterilor. Putini au fost cei care au ajutat și atunci când membrii ligii au scos bani din buzunar ca sa ajute juniorii Otelului în liga 2. Ușa asociației a fost mereu deschisă, întâlnirile au fost făcute mereu publice dar mereu am rămas aceeași oameni. Am auzit chestii idioate gen „nu vin la LSG’93 ca nu-mi place de x sau y de acolo”. Dacă vrei sa schimbi ceva o poți face doar din interior. O asociație organizata așa cum e LSG’93 e greu sa construiești peste noapte. Dacă suporterii se trezeau mai demult și aveam o organizație cu 1000 de membri poate Otelul nostru mai trăia încă. Liga Suporterilor nu a cerșit niciodată și nu o va face dar trebuie sa înțelegeți ca e nevoie de un buget pentru orice activitate. E nevoie de suporteri care sa-si rupă din timpul lor pentru a merge la discuții cu cei potenți sa ajute fotbalul gălățean. În cel mai scurt timp LSG’93 va da public un comunicat în care vom explica exact planurile asociației vizavi de continuarea tradiției Oțelului dar repet, planurile nu se fac pe internet. E nevoie de oameni capabili sa discute civilizat și lucid, de oameni care accepta argumente pro și contra. Pana acum majoritatea dintre voi s-a limitat la mesaje pe garduri și injurii pe facebook. Putem demonstra ca suntem în stare sa facem și altceva?

 10. Emi O.,

  Da. Asta cred si eu ca vor spune in acel comunicat de la LSG daca el va veni. Eu cred ca in acel comunicat se vor axa, vor vorbi tot de acele cotizatii de care tot vorbesc ei. Asa ca Ionut vindeti situl si grabeste-te sa cotizezi acolo ca altfel nici nu te baga in seama, de parca daca nu ai fi intr-o organizatie nici nu ai dreptul sa ai glas ei tot repetand obsesiv fraza „ca daca ne vom rezuma numai sa comentam pe situri…nu facem nimic”, dar eu va intreb pe astia care tot aruncati astfel de fraze fara sa ganditi: da, eu iubesc Otelul, sunt fan Otelul 100% dar de unde pana mea vreti sa cotizez ca sa ajut Otelul? Poate vreti sa dau din banii de lapte al copilului. Sunteti chiar penibili astia care fortati suporterii sa gandeasca si sa marseze intr-o anumita directie, fie ca vor fie ca nu. Da, am inteles si noi ca totul tine de bani ca doar nu suntem cretini. Te pomenesti ca oti vrea sa le luati suporterilor, oamenilor si dreptul la a mai comenta pe situri, doar pentru ca nu au bani sa cotizeze.

 11. DanielT,

  E bine ca totusi lumea se mai implica, macar sa comenteze. Problema va fi cand lumea nu va mai comenta. Noi doi am mai vorbit de cateva ori si am spus ca deocamdata Liga se complace intr-o zona gri incercand sa nu supere pe nimeni. De asta si acest articol, Liga trebuie sa spuna clar daca vrea sa se implice in reconstructia echipei de la zero. Atat timp cat nu spune ceva clar, e clar ca sunt suporteri care privesc cu suspiciune activitatea Ligii chiar daca sunt oameni bine intentionati acolo.

 12. Liga se complace într-o zona gri din cauza pasivitatii suporterilor. O asociație de suporteri nu poate avea puterea de a schimba lucrurile dacă suporterii se limitează doar la comentarii pe internet. Noi am făcut tot ce depinde de noi dar avem și noi limita noastră. Pai dacă suporterii strâmbă din nas când trebuie sa plătească o amărâtă de cotizație de 10 lei (mai puțin de un pachet de tigari) chiar crezi ca vom putea asigura noi bugetul unei echipe de liga 4? Nu Liga Suporterilor trebuie sa vina la suporteri ci suporterii trebuie sa vina în Liga Suporterilor și atunci vom hotara împreună ce e de făcut. Liga Suporterilor are ușa deschisă pentru oricine dorește. Eu te-am invitat personal de atâtea ori. Mai multe chiar nu pot sa fac. Discuțiile de la sediul nostru sunt săptămânale și oricine, în orice moment poate veni sa adere la asociație și sa-si expună părerile fără nici o problemă. Totul e pe baza de voluntariat, nimeni nu e forțat sa rămână și nimeni nu e forțat sa plece. Avem o pagina oficiala de internet unde sunt toate detaliile despre asociatie, avem o pagina oficiala de facebook și o adresa de email unde oricine va pune întrebări i se va răspunde prompt. Sediul se afla într-o zona accesibila tuturor. Mai mult de atât chiar nu putem face. Sunt sigur ca în scurt timp membrii LSG’93 vor face public un comunicat în care vor explica planurile de viitor ca sa ieșim poate din zona asta gri.

 13. Ionut Necula:
  DanielT,

  E bine ca totusi lumea se mai implica, macar sa comenteze. Problema va fi cand lumea nu va mai comenta. Noi doi am mai vorbit de cateva ori si am spus ca deocamdata Liga se complace intr-o zona gri incercand sa nu supere pe nimeni. De asta si acest articol, Liga trebuie sa spuna clar daca vrea sa se implice in reconstructia echipei de la zero. Atat timp cat nu spune ceva clar, e clar ca sunt suporteri care privesc cu suspiciune activitatea Ligii chiar daca sunt oameni bine intentionati acolo.

  Subscriu la ce ai spus tu Ionut. Prefer sa vad oamenii macar comentand pe aceste site-uri pentru ca si asta inseamna sa te implici (chiar daca la minim, nesemnificativ in comparatie cu cei ce ar cotiza) fiindca sa nu uitam ca mai sunt si oameni care pur si simplu nici la meciuri nu vin, nici pe aceste site-uri ale comunitatilor de suporteri nu comenteaza, nu-si spun parerea si de asta mi-e frica de implicarea zero a oamenilor care nici pe site-uri nu vor mai comenta, nu-si vor mai spune parerea. Prefer sa-i vad si sa ne vedem chiar si numai comentand pe aceste site-uri pentru ca asta ar insemna ca existam, pentru ca numai Dumnezeu stie ce va fi maine si s-ar putea sa ajungem sa fim la un moment dat unul dintre ei, unul in situatia lor, a celor care nu vor putea decat sa discute si sa comenteze pe site-uri. Asa ca ganditi-va si din perspectiva, din punctul lor de vedere si nu mai aruncati cu vorbe de ocara asupra lor. Nu fiti rautaciosi.

  Prefer sa va vad si sa ne vedem aici ciondanindu-ne, sa expunem pareri, opinii decat sa nu comentam deloc. Nu are rost sa ne certam pentru ca pana la urma nimeni nu ne poate obliga de nimic si tot ce vrem fiecare dintre noi, vom face.

 14. doar cine va cumpara numele de Otelul si palmaresul va putea reprezenta echipa in viitor. daca Metalosport cumpara numele si palmaresul impreuna cu juniorii de la Otelul atunci putem spera sa vedem iar fotbal la Galati

 15. DanielT:
  O asociație organizata așa cum e LSG’93 e greu sa construiești peste noapte. Dacă suporterii se trezeau mai demult și aveam o organizație cu 1000 de membri poate Otelul nostru mai trăia încă.

  Puterea unei organizații nu sta in numărul de membri ci în capacitatea ei de a propune proiecte in acord cu viziunea unui mare număr de oameni. Nu mai da vina pe neimplicarea suporterilor. Până una, alta, până acum nu ați venit cu niciun proiect de viitor. Doar chestii mici, de supraviețuire.

  Eu sunt unul din cei care nu cred în poveștile cu zecile de mii de suporteri ai Otelului. Dar nici nu pot accepta ca nu sunt nici măcar 1000 care să se implice. Eu sunt unul dintre cei care ar fi vrut să se implice dar nu am avut pentru ce. Tinerea în viața a firmei lui Adamescu pentru a putea să se folosească de numele Oțelul nu a fost destul de seducător pentru mine. Ba dimpotrivă… Ar fi trebuit grăbit falimentul firmei lui Adamescu, tocmai pentru a putea scoate mai repede Oțelul din mâinile lui. Poate ca reacția slabă a suporterilor a fost determinată si de drumul greșit pe care ați ales să mergeti.

  Ce a fost, a fost. Dar nu ar fi rău să priviți si așa lucrurile. Încercați să schimbați modul în care va raportați la suporteri dacă vreți să aveți rezultate diferite. Si, renunțați la pagubosul ,,Nu Liga trebuie să vină la suporteri ci suporterii la Liga”. BA DA. LIGA TREBUIE SA VINA LA FIECARE SUPORTER PROPUNANDU-I CEVA.

 16. adrian,

  Palmaresul e o hartie. Adevarata echipa Otelul e doar cea sustinuta de majoritatea suporterilor, indiferent ca e Matalosport sau o echipa pornita d ela zero. Legitimitatea o dau doar suporterii.

 17. Ionut Necula,

  Adrian are dreptate. Adevarata echipa Otelul e doar cea care are dreptul legal de a se numi Otelul nu cea legitimata de suporteri. Suporterii nu pot legitima. Doar legea legitimeaza. Legal, Metalosport poate fi Otelul doar daca cumpara dreptul de denumire. Altfel NU, indiferent de cati suporteri o vor sustine. Iar palmaresul, o fi el o hartie, dar e cea mai importanta hartie. E hartia in care sunt trecute toate rezultatele/trofeele unei echipe. Prin urmare, sper ca nu isi inchipuie cineva ca, de exemplu, Metalosportul poate cumpara palmaresul Otelului fara sa cumpere si dreptul de a se numi Otelul. Astea doua nu merg decat la pachet.

 18. catalin,

  Palmaresul nu inseamna un act sau o hârtie e doar o statistică. Palmaresul nu poate fi cumpărat. Doar brandul poate fi valorificat iar asta înseamnă numele Oțelul. Cu toate acestea legea nu interzice numele Oțelul și oricine poate înființa o asociație cu același nume. Probleme ar fi doar în cazul când exista 2 entități cu același nume cum s-a intamplat la Craiova. În toate cazurile existente brandul a fost cedat celor care au dorit sa continue tradiția, în majoritate fiind vorba de suporteri. Nu exista precedent de cumpărare a unui brand fotbalistic după falimentul societății. Cel puțin în țările civilizate nimeni nu se gândește măcar la așa ceva. Atât în cazul Parma cât și în cazul Rangers drepturile au fost cedate celor care au dorit sa pornească de la zero după ce toate activele clubului au fost valorificate. Românii au impresia ca pot vinde orice și astfel s-a ajuns la aberanta punere la vânzare a brandului FC Argeș, brand care probabil nu va fi valorificat niciodată. Nu palmaresul joaca fotbal. Fotbalul înseamnă suporterii din tribune și echipa din teren.

 19. DanielT,

  1. Asta incercam si eu sa spun: palmaresul nu poate fi separat de brand.
  2. Spui ca in alte cazuri drepturile asupra brand-ului au fost ,,cedate”. Explica- mi si mie , te rog, in cazul Otelului cine trebuie sa cedeze brand-ul. Cine poate dispune in legatura cu el? Din cate stiu eu brand-ul reprezinta un activ al firmei, poate fi evaluat, deci are un pret si, ca orice bun care are un pret poate fi vandut. E adevarat ca proprietarul brand-ului il poate ceda. E dreptul lui. Numai ca, in cazul Otelului, brand-ul apartine unei societati declarata in faliment, ceea ce inseamna ca, la fel ca si celelalte bunuri, masini, tv etc, brand-ul va fi evaluat si scos la vanzare de catre lichidatorul judiciar. In cazul asta , firma proprietara a brandu-lui nu mai poate dispune in mod liber de proprietatea sa. Iar lichidatorul, daca cedeaza in loc sa vanda, inseamna ca trebui sa se duca singur la puscarie. Spune- mi, te rog, unde gresesc?

 20. Catalin,
  In toate cazurile cunoscute brandul a fost cedat unuia dintre creditori pentru ca trebuie sa fii nebun sa crezi ca poți vinde asa ceva in asa fel încât sa scoți bani pentru a multumi creditorii. Brandul in viitor va veni la cei care dovedesc ca pot continua tradiția. Eu spun ca e important ca cineva sa încerce sa continue tradiția chiar daca momentan nu se stie ce se va intampla cu brandul. Pasiunea noastra, a celor care iubim Oțelul de zeci de ani nu trebuie întreruptă. Fotbalul fara suporteri nu e fotbal iar suporterii fara fotbal nu sunt suporteri.

 21. La noi în fotbal prostia e la ea acasă. În mod normal, pentru ca brandul sa nu ajungă pe mâna unora care nu au nici o legătură cu Otelul acesta trebuia sa aparțină unei asociații a suporterilor sau autorităților locale. Astfel acesta nu se va pierde niciodată și tradiția poate fi continuată fără discuțiile care le avem acum. Nu are logică sa cerșesc eu un palmares cuiva care nu cunoaște și nu a avut niciodată vreo legătură cu istoria Otelului atât timp cât am trăit personal toate momentele Otelului de la victoria cu Juventus pana azi. Greșeala a fost făcută în momentul vânzării către Adamescu. Trebuia vândută doar Societatea pe acțiuni iar brandul sa fie cedat autorităților sau Ligii Suporterilor. Un caz fericit este la U Cluj unde brandul este în proprietatea Consiliului Local. Poate vom învață și noi din greșeli și în momentul când brandul se va intoarce în Galati și asta sunt sigur ca se va întâmpla mai devreme sau mai târziu vom ști ce sa facem cu el. Pana atunci un lucru e clar: tradiția trebuie continuată într-un fel.

 22. DanielT,

  Subscriu la ceea ce spui. Traditia trebuie continuata. Iar primul pas, mi se pare ca ar trebui sa fie, infiintarea unei echipe, a suporterilor, care nici macar sa nu aiba pretentia ca este altceva decat o echipa a suporterilor dar care, sa isi propuna ca, pas cu pas, sa recupereze, pe orice cale, numele, palmaresul si sigla. Atat timp cat suporterii vor fi langa noua echipa, probabil ca nimeni nu isi va putea pune problema sa preia numele si sigla pentru o alta echipa, gen Metalosport.

Lasă un răspuns