„Le multumim suporterilor”

Otelul Galati isi desfasoara activitatea "pe avarie" in acest moment, echipa fiind obligata sa se prezinte la jocuri de Liga a II-a cu jucatori foarte tineri. Antrenorul Otelului din acest moment, Stelian Bordieanu, multumeste tuturor celor ce au ramas in acest moment alaturi de echipa, pentru ca elevii sai au mare nevoie de sustinerea suporterilor. El promite ca in schimbul sprijinului acordat, jucatorii sai vor da totul in teren.


"Vreau sa le multumesc suporterilor pentru ca au fost alaturi de noi. Am avut galerie, fata de adversarii de la Bacau. Suporterii iubesc Otelul in continuare, si-au pastrat devotamentul. Copiii fac tot posibilul, e diferenta mare de la campionatul de juniori la Liga a II-. O sa fie din ce in ce mai greu, dar copiii vor prinde experienta. Speram sa avem destui jucatori, aici avem probleme. Ne vom prezenta si speram sa o facem cat mai bine. Sper ca suporterii sa inteleaga si sa incurajeze jucatorii, speram ca o sa ii multumim. Le multumim suporterilor ca au fost alaturi de noi la Bacau”

One thought on “„Le multumim suporterilor”

  1. Otelul Galati isi desfasoara activitatea „pe avarie” in acest moment

    Ce urat, ce dureros suna…dar asta e realitatea. Ne consolam cu gandul ca atat timp cat suporterii vor simti nevoia de a exista un „Otelul” in viata lor acest club nu va pieri. E grea, dezastruoasa situatia de acum, dar om trece noi cu bine si peste asta.

Lasă un răspuns