La stadion adunarea, incepe Otelul – Rapid

In mai putin de 2 ore, Otelul Galati intalneste pe Rapid Bucuresti. E un meci de traditie al fotbalului romanesc, in ultimul sfert de veac cele doua echipei intalnindu-se de foarte multe ori. Istoria intalnirilor dintre cele doua echipe arata ca meciurile sunt rareori plictisitoare. De la scorurile mari administrate noua de rapidisti pana la victoriile incantatoare reusite de otelari acasa sau in Giulesti, toate aceste meciuri au fost apreciate de spectatori si gustate cum se cuvine de toata lumea.

Rapid Otelul echipe de traiditie
Astazi rapidistii pornesc cu prima sansa, avand o echipa cu jucatori mult mai experimentati ca noi, dar ca asta a fost situatia in majoritatea meciurilor de cand a inceput 2016. Jucatorii nostri sunt constienti de incarcatura partidei, acest meci fiind o mare sansa pentru ei sa arate tuturor ceea ce pot.
La fel si pentru noi, galatenii, este o mare sansa sa aratam ca mai avem mandrie locala. Vine Rapidul, un adversar vechi cu care ne-am luptat pentru pozitii in Liga I, pentru trofee si pentru a incanta publicul. Vom vedea daca suporterii galateni inteleg rolul determinant pe care il pot avea in viata echipei si in continuarea fotbalului la Galati.
Partida dintre Otelul Galati si Rapid Bucuresti are loc astazi de la ora 18.00 pe stadionul Otelul. Meciul va fi arbitrat de Dan Botescu din Bucuresti, ajutat la cele doua margini de arbitrii asistenti Sebastian Stoianov (Constanta) si Damian Antal (Bacau),iar rezerva va fi Laurentiu Ionascu din Buzau. Observator al brigazii de arbitri va fi Constantin Gheorghe (Suceava), iar din partea FRF va fi Haralambie Antohi din Braila.

3 thoughts on “La stadion adunarea, incepe Otelul – Rapid

Lasă un răspuns