La Otelul nu a mai ramas niciun jucator din tur

Adunarea Creditorilor a luat cateva decizii contradictorii la ultima sedinta, care determina echipa Otelul sa continue in campionat, dar a permis jucatorilor sa plece imprumutati pe la alte echipe. Aceasta ultima decizie a determinat o hemoragie de jucatori, astfel incat s-a ajuns ca in acest moment niciun jucator dintre cei care in toamna au activat sub culorile noastre sa nu fie in acest moment la Otelul.
Jucator otelul
Acest lucru ne-a fost dezvaluit de antrenorul Otelului Daniel Florea, la emisiunea Lider Sportiv de la ProFM.
„Din cate stiu eu, nu mai e niciun jucator care a fost inclus in lotul din tur. Creditorii le-au dat voie sa plece si toti si-au gasit deja echipe.”

One thought on “La Otelul nu a mai ramas niciun jucator din tur

  1. Din cate am auzit zvonuri cica va intra Bojinca in teren si va juca pe toate posturile ca sa salveze situatia. El va juca pe postul de portar dar si pe celelalte posturi de fundas, mijlocas, atacant, in acelasi timp, dar cica va juca si in echipa adversa in toate meciurile pe care le va mai juca Oţelul si tinand cont ca Bojinca nu mai permite clubului sa evolueze in partidele ramase si nici dupa (fiindca existenta clubului este deja sub semnul intrebarii), din cauza letargiei lui…deci Oţelul e la pamant.

    Daca acest club va mai continua campionatul, probabil va juca in componenta sa cu femeia de serviciu, daca mai exista si aceasta la club.
    P.S.: Pamflet.

Lasă un răspuns