La multi ani, Dan Adamescu!

Adamescu, omul care a facut disparute 7 milioane de euro din conturile Otelului, a intrat in inchisoare. Deocamdata, doar pentru 4 ani si 4 luni, insa nu ne putem multumi doar cu atat. Ura otelarilor il va ajunge peste tot pe unde va merge si ii dorim ca in fiecare secunda petrecuta dupa gratii sa isi aminteasca de ceea ce a facut echipei noastre. Poate ca exista otelari si acolo unde ajunge el pentru urmatorii 4 ani.
adamescu_76647300_76713500
Chiar daca nu ne aduce echipa inapoi, arestarea lui Adamescu se trage si de la ceea ce a facut Otelului, ceea ce ne da o mica satisfactie. In documentele DNA scrie despre modul cum a actionat Adamescu pentru a baga echipa in insolventa.
„In scopul deschiderii ilegale a procedurii de insolventa a SC FC Otelul SA, judecatorul Moldovan Mircea i-a comunicat numitei Borza Monica-Angela ca nu a lasat la arhiva instantei dosarul mentionat mai sus, intrucat din documente ar rezulta ca societatea a inregistrat in cursul anului 2012 un profit de 27 miliarde lei vechi, ceea ce ar putea declansa un scandal de presa cu privire la faptul ca a admis deschiderea procedurii falimentului la o societate aflata pe profit”.
Asteptam insa si o pedeapsa pentru furt, pentru ca ceea ce a facut el la echipa se cheama furt. 4 ani sunt prea putini, dar e un inceput bun.
La multi ani cu executare!!!

2 thoughts on “La multi ani, Dan Adamescu!

  1. Pai poate vom vedea cat de curand si o actiune de recuperare a prejudiciului. Ca doar se tot vorbeste ca e miliardarul s..ii si ca ar avea miliarde in cont. Sa se treaca la recuperarea prejudiciului prin blocarea conturilor orataniei asteia. Ca daca se spune clar ca a fost vorba de furt atunci sa vedem reversul actiunii si sa se recupereze banii furati de oratanie.

    ANAF-ul sa bage mana adanc, pana la cot, pana la umar in conturile lui adamescu si sa recupereze banii pe care ala i-a furat de la Otelul. Ce se mai asteapta?

    Singurul lucru de care ma bucur din toata nerocirea asta care s-a intamplat la club de cand a castigat campionatul Otelul Galati este ca toata aceasta mizerie, tot acest rau a dus la un rezultat zic eu mai fericit (daca este sa consideram fericire) si anume ca Otelul Galati a ajuns acum intr-un final, dupa toata aceasta poveste/telenovela, in mainile suporterilor otelari care iubesc acest club neconditionat.

  2. Desi ma doare sufletul ca a falimentat Otelul Galati ma bucur totusi ca a ajuns clubul in posesia suporterilor otelari, pentru ca ei nu-si vor bate joc de acest club.

    Cat despre ala din poza articolului sa-i dea Dumnezeu dupa chipul mizeriilor si netrebniciilor pe care le-a facut.

Lasă un răspuns