„La Galati am reusit sa fac o echipa care a dat campioana”

Sezonul 2014-2015 a insemnat pentru noi o retrogradare de Liga I dupa un sfert de secol de meciuri doar in prima divizie a Romaniei. Desi retrogradati, otelarii au lasat o impresie foarte buna, cel putin pe final, cand au reusit sa invinga atat campioana cat si vicecampioana la ele acasa, influentand astfel lupta la titlu.
Florin Marin Otelul doua serii
Ovidiu Burca, unul din conducatorii Otelului din sezonul trecut a vorbit astazi la Radio Sport Total FM si s-a referit si lperioada petrecuta la Galati.
„La Galati, in 6-7 luni de zile am reusit sa fac o echipa care, pe final de sezon, a dat campioana. Asta imi da sperante ca se pot obtine rezultate si fara foarte multi bani.
Eu am ajuns la Otelul cand deja lucrurile erau critice. Foarte multe probleme au aparut dupa acel control al ANAF-ului. A venit o impunere de 5 milioane de euro, in acel moment lucrurile au luat o alta turnura. Lucrurile nu au fost gestionate corect.

One thought on “„La Galati am reusit sa fac o echipa care a dat campioana”

  1. Daca esti bine intentionat si se vrea a face un lucru bun poti reusi lucruri marete cu un club de fotbal, performanta neintarziind sa apara, dar daca esti cu gandul numai la a jecmani si a face prostii…

Lasă un răspuns