„La capitolul copii, juniori, mai putem aduce de la ei ceva”

Chiar daca Otelul nu a facut prea multe puncte in campionat, calitatea jucatorilor a existat, iar asta e dovedita de atentia de care beneficiaza componentii lotului nostru. Dupa plecarile catre Delta Tulcea sau U Cluj si vecinii de la Braila au aruncat un pchi in curtea noastra, insa numai faptul ca deja isi completasera lotul i-a impiedicat sa inregimenteze jucatori ai Otelului.
Alin Panzaru, antrenorul brailenilor, prezent la emisiunea Divizia Locala de la Digi24, recunoaste interesul echipei sale, insa la acest moment Braila nu mai poate aduce decat jucatori de la Centrul de juniori.
Copii juniori
„Situatia actuala a aparut destul de tarziu, in conditiile in care eu deja facusem doua transferuri si am cam incheiat partea de achizitii. Sunt jucatori interesanti la Otelul, drept dovada cm vazut si prin ziare ca exista interes pentru de ei, sunt jucatori tineri. Doar la capitolul copii, juniori, mai putem aduce de la ei ceva, daca vor avea probleme si la Centru. Nu stiu situatia lor, am inteles ca Centrul vor sa-l pastreze si-atunci vor fi destul de greu de luat jucatorii de acolo. Din cei mari… mi-e greu sa spun. As fi avut variante, dar in conditiile in care nu faceam cele doua transferuri. As fi vrut sa-i am in cantonament, sa am control la tot ceea ce inseamna pregatire. E greu sa mai aducem jucatori, in conditiile in care avem deja un numar consistent. Suntem dublati pe posturi, nu pot aduce jucatori de dragul de a fi la numar. Inseamna cheltuiala, plus ca multi ar ramane pe dinafara.
Am fost si noi in situatia lor anul trecut, am schimbat societatea, iar pe noua societate suntem la zi cu cheltuielile.”

2 thoughts on “„La capitolul copii, juniori, mai putem aduce de la ei ceva”

  1. Eu sper sa nu se destrame „Otelul” si cu atat mai mult sper sa nu se destrame nici centrul de copii si juniori a „Otelului” care a promovat catre echipa mare si catre fotbalul romanesc atat de multi copii talentati. Ar fi o mare nedreptate daca s-ar intampla sa dispara, printr-un faliment, „Otelul” si implicit centrul sau de copii si juniori.

Lasă un răspuns