„Jucatorii pot rezilia contractul fara acceptul nostru”

Administratorul judiciar al clubului Otelul avertizeaza creditorii ca pot pierde chiar si ultima sansa de a mai obtine ceva de la echipa noastra daca nu se platesc salariile jucatorilor. Conform regulamentului, daca 90 de zile nu isi primesc salariile, jucatorii isi pot rezilia unilateral contractul si pot semna cu oricine altcineva fara aceeptul clubului Otelul.

" Pentru a putea sa se continue activitatea este necesara plata salariilor restante si a datoriilor la furnizorii de utilitati de cca.110.000 euro.
– Din cauza lipsei fondurilor pentru plata salariilor toti jucatorii pot demisiona fara preaviz conf. Art.81 alin.8 din Codul Muncii.
– De asemenea in caz de neplata a salariului timp de 90 zile jucatorii pot rezilia contractul din punct de vedere fotbalistic (RSTJF art. 13 alin.10) si sa fie legitimati la alta echipa fara acceptul nostru.
– Nici un jucator nu va ramane sa joace fara salariu si se grabesc sa gaseasca alte cluburi avand in vedere ca pot fi primiti numai pana la 01.04.2016 iar apoi numai dupa 01.07.2016."

One thought on “„Jucatorii pot rezilia contractul fara acceptul nostru”

  1. Este dezastru la club. Si din cate se pare oricum pe creditori si pe Bojinca nu pare sa ii doara nici in „cot” ca falimenteaza clubul si nu-si mai primesc creditorii banii. Eu nu stiu de ce ne mai agitam atata noi suporterii sa comentam despre astia ca oricum si-au dus planul la indeplinire, au pus clubul pe butuci si falimentul este iminent. Mai pesimit de atat se poate?

    Potentiali investitori nu exista, parerea mea.

Lasă un răspuns