Jucatorii Otelului pot fi imprumutati la alte cluburi

Dupa cum va spuneam, ieri a avut loc Adunarea Creditorilor FC Otelul SA, iar in aceasta sedinta s-au luat mai multe decizii privitoare la viitorul imediat al clubului Otelul Galati. Una din cele mai importante decizii luate de creditori a fost aceea ca jucatorii care doresc, pot fi imprumutati pana la terminarea contractelor de munca pe car acestia le au cu clubul nostru.

Jucator otelul
„Adunarea Creditorilor cu un procentaj de 75.60% din totalul creantelor prezente hotaraste imprumutarea jucatorilor care au depus cereri de reziliere unilaterala a contractelor de munca catre alte cluburi pana la expirarea de drept a duratei contractelor.”
Singurul creditor dintre cei care si-au exprimat opinia si care si-a declinat competenta in aceasta privinta a fost DGRFP Bucuresti care a transmis ca : „adoptarea unor decizii cu privire la cererile de reziliere, a contractelor de munca […] constituie atributii ale administratorului judiciar care supravegheaza activitatea debitoarei.”

One thought on “Jucatorii Otelului pot fi imprumutati la alte cluburi

  1. Se destrama un vis, iar personajele dubioase lucreaza din greu ca asta sa se intample, destramarea clubului. Iar bojinca tace, nu mai zice nimic de acei posibili investitori…e o facatura, un aranjament tot ce se intampla la „Otelul”.

Lasă un răspuns