Jucatorii Otelului au inceput sa evolueze pentru Delta Tulcea

Avand in vedere ca situatia clubului nostru este una confuza, jucatorii Otelului au primit permisiunea sa se antreneze cu alte echipe. Si pentru ca fostul manager sportiv al Otelului, Cristi Munteanu, este acum conducatorul gruparii Delta Tulcea, de la acel club a venit si prima oferta pentru jucatorii nostri. Munteanu a delcarat ca nu ii vrea decat sub forma de imprumut, insa stim ca acestor jucatori le expira contractul cu echipa noastra in vara, asa ca e foarte probabil ca Otelul sa ii fi pierdut deja pe acesti jucatori.
Samoel Cojoc 3 etape
Jucatorii care au inceput sa se pregateasca sub comanda lui Tibor Selymes la Delta Tulcea si care in toamna au jucat pentru noi sunt: Samoel Cojoc, Cosmin Stoian, Lucian Asanache, Daniel Dajbog si Cosmin Miron plus portarul Preda care e jucatorul celor de la CSMS Iasi.
Acestia au si participat si la un prim joc de pregatire, in compania celor de la Dacia Unirea Braila, scor fiind la final 4-3 pentru braileni. Meciul s-a desfasurat pe terenul Siderurgistul din Galati.

3 thoughts on “Jucatorii Otelului au inceput sa evolueze pentru Delta Tulcea

  1. A si inceput deja sa se destrame un vis? Bojinca inca tace, nici acum nu a spus clar despre ce investitori interesati este vorba.

  2. Dam1an,

    Sa nu cobim. Inca nu se destrama, jucatorii au fost lasati sa se antreneze cu alte echipe (unii poate isi vor gasi alte contracte), desi oricum multi isi termina contractele cu clubul nostru si oricum nu cred ca ar mai fi dorit sa evolueze pentru FC Otelul Galati stiind situatia grea in care se afla clubul. Cat despre Bojinca nu siu ce sa zic, probabil niciun cuvant bun de rostit, poate ca omul nu are toate cuvintele la el ci si le-a uitat pe undeva, sau poate ca 99,9% nu-l intereseaza ce se va intampla cu acest club.

  3. Asta este o veste proasta pentru clubul nostru, dar cand noi ca si club de fotbal nu stim nici macar ce-i de capul nostru si ce va fi in continuare, existand semne mari de intrebare daca FC Otelul Galati va pieri sau nu.

    Investitorii nici nu vor sa auda de clubul Otelul, se fac ca se uita in alta parte, iar singurul lucru cert este ca marea suporterilor otelari este pe drumul de a ramane „orfana” de membrul ce a „hranit-o” in atatia ani cu atatea si atatea bucurii. Asta este, asta este clasa „investitorilor” locali care nu are niciun gand de a salva acest club si de a se alatura marii familii a FC Otelul Galati.

Lasă un răspuns