Ion Viorel: Sunt copii care vor sa se afirme, care se daruiesc

Otelul Galati intalneste Gloria Buzau, sambata de la ora 11.00 pe stadionul Dunarea. Antrenorul buzoienilor, fosta glorie otelara Ion Viorel, isi atentioneaza proprii jucatori ca nu trebuie sa considere ca doar simpla lor prezenta in teren poate sa le aduca trei puncte. Otelul e o echipa de jucatori foarte tineri care isi doresc sa se afirme si acum e sansa lor.
Ion Viorel
„Ati vazut ca in prima repriza Bacaul s-a chinuit. In meciurile astea sunt copii care vor sa se afirme, care se daruiesc. Sa nu creada cineva ca ne ducem la pomul laudat, ca ne asteapta juniorii republicani si va fi un meci usor. Jucatorii mei trebuie sa se concentreze pentru ca trebuie sa castigam cele trei puncte si sa stam in coasta celor de la Bacau. „

3 thoughts on “Ion Viorel: Sunt copii care vor sa se afirme, care se daruiesc

  1. Declaratia asta pregateste terenul pt o eventuala infrangere?? Scor corect? Pauza-final? Cv…?! Offff….viora vioara..

  2. Ion Viorel: Sunt copii care vor sa se afirme, care se daruiesc

    Da, sunt copii care vor sa se afirme, care se daruiesc, dar nu stiu daca vor si putea face mai mult pentru acest club. Vom vedea cum se vor descurca in teren. Fiecare cred ca are limitele lui oricata vointa ar avea acesti copii. Important este ca ei sa nu cedeze, sa nu abandoneze lupta.

Lasă un răspuns