Ion Viorel l-a dorit pe Cojoc

Ion Viorel , fosta glorie otelara a anilor 90, antreneaza acum Gloria Buzau, colega de serie cu Otelul Galati in Liga a II-a. Avand in vedere ca si echipa sa are probleme la capitolul lot, Vioara a incercat sa mai acopere din goluri.

Dupa ultimul amical jucat de echipa sa, a dezvaluit ca inca mai cauta un fundas central si ca a incercat sa il aduca pe Samoel Cojoc de la Otelul, insa jucatorul a preferat sa mearga la Delta Tulcea. Ion Viorel, antrenor Gloria Buzau:
"Neaparat ne mai trebuie un fundas central! Ati vazut ca azi am jucat cu Claudiu Dumitrescu, am fost nevoiti sa improvizam, Vlaicu si Danita au fost accidentati si nu pot sa stau numai intr-un fundas central, trebuie neaparat sa mai aducem. Imi pare rau ca l-am pierdut de Cojoc, de la Otelul Galati, m-am trezit tarziu, batusem palma cu el, dar nu ne-am miscat repede si s-a dus la Tulcea. Imi pare foarte rau si acum trebuie sa alergam sa gasim un fundas central neaparat!"

One thought on “Ion Viorel l-a dorit pe Cojoc

  1. S-au miscat altii mai repede ca sa distruga clubul „Otelul”, asa ca, fara suparare pentru Ion Viorel dar nu prea ma intereseaza ca l-a ratat el ca si transfer pe Cojoc.

Lasă un răspuns