Ion Viorel: As vrea sa vad Otelul la Bacau

Incertitudinea continua la clubul nostru, astfel ca deocamdata nu se stie daca vom face deplasarea la Bacau pentru a evolua in prima etapa. Otelul are nevoie urgenta de peste 10000 de lei pentru o astfel de deplasare, bani de care momentan nu dispune dar de care ar putea face rost prin vanzarea masinilor din curte.

Ion-Viorel-Otelul-Galati
Ion Viorel, antrenorul Gloriei Buzau, echipa ce face parte din aceeasi serie cu Otelul,, nu e foarte sigur ca Otelul poate continua lupta, insa a declarat pentru Viata Libera ca si-ar dori sa mearga pana la Bacau sa vada cele doua echipe la lupta, mai ales ca Gloria sta in prima etapa.
„Nici nu stiu daca vom incepe din etapa a treia din acest an sau din a doua. Noi in prima etapa vom sta, apoi ar trebui sa evoluam la Otelul Galati, pe 5 martie. Otelul are in prima etapa la Bacau, as vrea sa merg sa ii vad si eu, atat pe ei cat si pe cei de la Bacau, dar nu-mi pot face un program exact, sa vedem daca se joaca. Am inteles ca vor juca juniorii. Nu conteaza scorul, nu asta este prioritatea mea, de a da foarte multe goluri Otelului, ci sa castig cele trei puncte, ca sa ne putem atinge si noi obiectivul”

One thought on “Ion Viorel: As vrea sa vad Otelul la Bacau

  1. Ion Viorel: As vrea sa vad Otelul la Bacau

    Si noi vrem sa vedem „Otelul” la Bacau pentru ca asta ar insemna ca „Otelul” va continua sa existe.

Lasă un răspuns