Investesc banii mei in ce cred eu

Una din marile incercarile peste care trebuie sa treaca echipa Suporter Club Otelul Galati este strangerea banilor care sa ii asigure un parcurs linistit in sezonul viitor de Liga a IV-a. Din discutiile cu Sorin Haraga si Stelian Bordieanu, s-a ajuns la concluzia ca 1000 de oameni trebuie sa dea 2 milioane pentru primul an ( 50 lei taxa unica de inscriere + 150 lei cotizatia anuala). Daca acest numar de suporteri membri cotizanti este mic sau mare doar, doar timpul ne-o va spune. Suntem insa pregatiti sa discutam cu fiecare om din Galati si din alte parti pentru a-l face sa ni se alature.
suporteri clubul Otelul
Exista in randul oamenilor din Galati o parte numita chibiti. Acestia sunt oamenii care dau sfaturi, incearca sa ne puna in fata doar lucrurile negative care se pot intampla, dar atat.
Marea intrebare care ni se tot pune de carte cei de mai sus este de unde vom face rost de bani pentru sustinerea echipei, iar cand le raspundem ca vrem ca principala sursa de venituri sa fie suporterii, pur si simplu nu pot concepe asa ceva. Ni se spune sa ne cautam un om potent financiar care sa ne dea banii, ni se spune sa apelam la primar sau alt om politic, ni se dau tot felul de sugestii inacceptabile din punctul nostru de vedere. Pur si simplu nu pot concepe ca exista oameni care vor sa dea din propriul buzunar bani pentru a sustine o idee, un vis.
In primul rand, tuturor celor ce nu le vine sa creada ca o putem face le spunem doar atat : bagam bani in ceea ce credem noi, in ceea ce ne face pe noi fericiti si in ceea ce credem ca merita banii nostri. Noi, cei ce iubim aceasta echipa, vrem sa si demonstram asta. Nu suntem alaturi de Otelul doar cu vorba, suntem parte din aceasta echipa frumoasa, suntem oameni care vrem cu adevarat ca acest simbol al Galatiului sa renasca. Nu putem sa stam pe margine sperand ca vreodata cineva sa ne dea echipa inapoi sa avem ce sustine. Nu vom astepta sa vina altii sa faca ceva ca apoi treburile merg bine sa ne alaturam si noi. Noi ne implicam acum , la greu, pentru ca acum Otelul are nevoie de noi. Suntem gata sa investim bani pentru pasiunea noastra, suntem gata sa facem sacrificii, sa ii oferim timpul nostru acestei echipe.
Puteti sa spuneti ca suntem nebuni, dar va raspundem ca suntem nebuni dupa Otelul. Suntem nebuni dupa un vis, dupa o idee si credem ca ea poate deveni realitate. Poate ca demult, si cei care stau pe margine au avut pasiuni, vise, dar le-au abandonat din motive doar de ei stiute. Noi nu vrem sa renuntam la Otelul, pentru ca e parte din noi si daca aceasta echipa va muri definitiv, va muri si o parte din sufletul nostru.

6 thoughts on “Investesc banii mei in ce cred eu

  1. „Investesc banii mei in ce cred eu”

    Pai cam asa este. Fiecare face ce vrea cu proprii bani si ii investeste in ce vrea el.

  2. Dar nu cred ca exista niciun dubiu in asta. Ca doar nu o sa-mi dicteze altul ce sa fac cu banii mei iar daca oamenii vor sa investeasca in Otelul, in proiectul ce se anunta curat si transparent atunci e foarte bine. Sper ca cei ce conduc acum destinele noului club sa reuseasca sa recastige cat mai multi din fanii vechiului Otelul si chiar sa castige si increderea altora.

  3. Sper ca nu se va face nimic cu jumatati de masura la noul Otelul. Nu imi place amatorismul si nici minciuna asa ca totul trebuie facut profesionist pentru ca avem suporteri patimasi implicati total in acest proiect renasterea Otelului, iar proiectul trebuie sa reuseasca.

  4. Cam rar se mai discuta „live” pe acest site, in sensul ca in ultimul timp mai rar prinzi o discutie in direct cu comentarii mai multe ce dezbat in acelasi timp un articol. Sa fie oare din cauza ca nu prea sunt informatii concrete care sa clarifice, care sa spulbere dubiile, incertitudinile suporterilor in legatura cu acest proiect? Sincer as vrea sa vad din ce in ce mai multi suporteri online pe acest site in acelasi timp discutand si postand comentarii, dezbatand idei si articole dar asta e din ce in ce mai rar vad. Cateodata te trezesti ca un lup singuratic ce posteaza comentarii pe aici si nu numai aici ci si pe http://www.dunareabatrana.ro . Sa fie asta un semn de neincredere a suporterilor in noul proiect sau poate ca de vina e caldura sufocanta de afara si din casele oamenilor?

    1. Deocamdata nu sunt prea multe noutati. Abia asteptam cu toti sa dam drumul la treaba. Sunt sigur ca atunci vom avea multe de discutat, inclusiv in contradictoriu, ceea ce e bine.

Lasă un răspuns