„Indiferent cum am da-o noi, va fi un nou Otelul”

Oamenii de fotbal din Galati au inceput sa caute solutii, pentru ca Otelul sa continue intr-o forma sau alta, daca va fi declarat falimentul actualei echipe. Ilie Hagioglu, prezent la emisiunea Lider Sportiv de la ProFM si-a declarat sustinerea pentru transformarea echipei Metalosport, singura din orasul nostru care mai e prezenta in primele trei ligi si transformarea acesteia intr-un nou Otelul. El nu crede ca denumirea de clona i se poate atribui doar unei astfel de echipe, pentru ca indiferent de liga din care va incepe, tot va fi un alt Otelul.
Un alt Otelul
„Multa lume a spus clona. Indiferent din ce liga va porni noul Otelul, tot clona va fi. Otelul nostru care inca exista are un numar de certificat fiscal, un certificat de identitate sportiva, indiferent cum am da-o noi, va fi un nou Otelul. Sa nu uitam ca acest Otelul apare tot dintr-o fuziune cu Metalosport. Daca ar fi dupa mine, as face tot ce e posibil ca din vara sa ii schimbam denumirea clubului Metalosport in Otelul si intr-o perioada foarte scurta sa reapara fotbalul la un nivel de Liga I in Galati. In vara, intre campionate, orice echipa isi poate schimba denumirea, printr-o fuziune cu ACS Otelul. Astfel, in perioada permisa de regulament, din Metalosport, cu acceptul tuturor, sa apara o echipa cu numele de Otelul. Apoi, intr-o perioada de 2-3 ani, palmaresul Otelului de acum sa fie preluat de noua echipa. Indiferent ce am vrea noi, palmaresul clubului il va prelua tot o identitate sportiva. „

One thought on “„Indiferent cum am da-o noi, va fi un nou Otelul”

  1. „Otelul” va fi acolo unde vor fi suporterii…Fara suporteri nu poate exista „Otelul”.
    Vrem fotbal in Galati si vrem inapoi „Otelul” nostru.
    „Otelul” nu este al afaceristilor, nu este a celor ce vor sa scoata profit, a celor ce se gandesc numai la bani ci „Otelul” este numai si numai al suporterilor otelari, galateni.

    Din punctul meu de vedere F.C. OTELUL GALATI prin definitie inseamna suporteri.

Lasă un răspuns